15 / 05 / 2024

Hande Yener Demet Akalına komşumu oldu

Hande Yener Demet Akalına komşumu oldu

Yaşadıkları polemiklerle magazin gündeminden düşmeyen Hande Yener ve Demet Akalın komşu oldu. Yener ezeli rakibi Akalın’ın oturduğu Beykoz’daki siteden 700 bin dolara ev aldı.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Hande Ataizi'nin boşanma meselesi tapudan çıktı!

Güzel oyuncu Hande Ataizi boşanma iddialarını yalanladı. Amerikalı eşi Benjamin Harvey ile arada sıkıntılar yaşadığını ancak boşanmayacaklarını ifade etti...

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın evine taşındı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladığı kulislerde konuşulmaya başlanmıştı. Hande Erçel sevgilisi Murat Dalkılıç’ın, Çubuklu’daki villasına taşındı.

Demet Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demet Yapı İnşaat Anonim Şirketi 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Haşmet Akın Ketenci tarafından kuruldu. 

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası!

Ünlü manken ve oyuncu Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını Instyle Home dergisinin Ekim ayı sayısı için açtı. İşte Demet Şener'in Levent'teki üç katlı villası...

İşte Demet Akalın'ın Acarkent'teki villası!

DJ ve Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın satın aldığı 18 milyon TL değerindeki evini Instagram hesabında paylaştı.

Demet Akalın'dan Acarkent Sitesi şikayeti!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beykoz'daki site içerisindeki villasında gece yarısı atılan havai fişek seslerinden çok rahatsız oldu. Akalın, paylaştığı mesajda 'Koskoca Acarkent'te bu saatte havai fişek' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan haciz açıklaması!

Geçen hafta haciz şokuyla sarsılan Demet Akalın, hakkında yapılan yorumlara canlı yayında isyan etti.

Hande Yener Demet Akalına komşumu oldu Haberi

Hande Yener Demet Akalına komşumu oldu

Ne­re­dey­se gün aşı­rı bir­bir­le­ri­ne laf ata­rak ağız da­la­şı­na gi­ren Han­de Ye­ner ile De­met Aka­lın ay­nı si­te­nin sa­ki­ni ol­du. Ye­ner, Aka­lı­n’­ın otur­du­ğu Acar­ken­t’­ten re­zi­dans dai­re ala­rak eze­li ra­ki­bi­ne kom­şu ol­du. 2016’da da­ire­si­ne ta­şı­na­cak olan ün­lü şar­kı­cı, ye­ni evi için 700 bin do­lar öde­di.  


YENİ EVİM UĞUR GETİRECEK


Ci­han­gi­r’­den Bey­ko­z’­a ge­çe­cek olan Ye­ner, “Halk ara­sın­da ‘Ev al­ma kom­şu al’ di­ye bir de­yi­mi­miz var. Be­nim kom­şu­la­rım da bir­bi­rin­den de­ğer­li ai­le­ler ol­du. Ye­ni evi­min ba­na uğur ge­ti­re­ce­ği­ne ina­nı­yo­ru­m” de­di.


DEMET’İ EĞLENDİRECEK!


Önü­müz­de­ki gün­ler­de ta­şı­na­ca­ğı si­te­nin ‘ya­za mer­ha­ba­’ par­ti­sin­de sah­ne ala­cak olan Ye­ner, bu sa­ye­de Ben­gü­’den Mu­rat Bo­z’­a, Ke­nan Do­ğu­lu­’dan Mu­rat Dal­kı­lı­ç’­a ka­dar birçok ün­lü kom­şu­suy­la da ta­nış­mış ola­cak. An­cak şim­di­den en çok me­rak edi­len ko­nu, De­met Aka­lı­n’­ın Ye­ne­r’­i din­le­me­ye ge­lip gel­me­ye­ce­ği...