30 / 04 / 2024

hande yener kulüp mü açıyor

hande yener kulüp mü açıyor

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Emlak Konut GYO Spor Kulübü kuruldu!

Emlak Konut Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna katkıda bulunmayı amaçlıyor..

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Hande Yener, Miami kulübü için Kasım'da anlaşacak!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

hande yener kulüp mü açıyor Haberi

hande yener kulüp mü açıyor

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak'ta 2 milyon TL yatırdığı 'Sebastian Beach'in başından ayrılmıyor. Aynı kulüp-plajı Dubai'de açması için teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. Ortaklık için görüşmeye geldiler. 'Sebastian'yakında bir dünya markası...