03 / 05 / 2024

hande yener ONS İncek Residence

hande yener ONS İncek Residence

Konser için geldiği Ankara’da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara’ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir rezidansa sahip olmayı arzuladığını söyledi...

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Hande Yener, Zekeriyaköy'den 1.2 milyon TL'ye ev aldı!

Hande Yener, geçtiğimiz ay oyuncu Cem Şenol ile nişanlanmıştı. Yener, Şenol ile evlendikten sonra yaşamak için yeni bir ev satın aldı. Şarkıcı, Zekeriyaköy'den aldığı eve 1 milyon 250 bin lira ödedi.

Watergarden İstanbul bugün açılıyor!

Yeme-içme ve eğlence anlayışına farklı bir soluk getiren Watergarden İstanbul, konser maratonunu Hande Yener ile başlatıyor.

Hande Yener, Miami kulübü için Kasım'da anlaşacak!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Hande Yener Amerika Miami'de mekan açacak!

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Kaya Rock'da sahne alan Hande Yener, ''Miami'de de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor'' dedi.

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

hande yener ONS İncek Residence Haberi

hande yener ONS İncek Residence

Konser için geldiği Ankara’da ONS İncek Residence projesini ziyaret eden Hande Yener, Ankara’ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir rezidansa sahip olmayı arzuladığını söyledi.



OPİS Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nesil Sönmez, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve  Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’un birlikte kurdele keserek açılışını gerçekleştirdiği ONS İncek Residence, “Yaza Merhaba” dedi.


ONS İncek Residence, satış ofisinde gerçekleşen “Yaza Merhaba” buluşmasına birbirinden ünlü isimler katıldı.  Aralarında Hande Yener’in yanı sıra binbir surat Yavuz Seçkin ve  Oryantal Didem’in de bulunduğu renkli organizasyon ses getirdi. Osmanlı konsepti ile sergilenen defilenin yanı sıra Flamenko gösterisinin ardından, Yavuz Seçkin konuklara canlı performans gerçekleştirdi. Son günlerin popüler pozu selfie karesinde yer alan Hande Yener, Yavuz Seçkin ve Oryantal Didem katılımcılara keyifli...