04 / 05 / 2024

hane plus iş merkezi aidatı ne kadar

hane plus iş merkezi aidatı ne kadar

Ukra İnşaat'ın gözde projelerinden Hane Plus'ta yaşam bir yandan devam ederken yönetim hizmet giderlerinin sağlandığı aidat tahsilatlarının 6 ay öncesine nazaran yüzde % 125 e çıkması yüzleri güldürdü...

Lalav Antepia Plus için düğmeye basıldı! Gaziantep'e 539 konutluk yeni proje geliyor!

Lalav Group, Lalav Antepia Plus projesine resmen başlıyor. 438 milyon 825 bin TL'ye mal olacak projede 539 konut yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Depremzedelere 30 milyar TL ödeme yapıldı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına yapılan ödeme tutarını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması...

TOKİ Gümüşhane projesinde son dakika! 111 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gümüşhane projesi için son dakika müjdesi geldi. 111 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane projesi için beklenen gün geldi! 53 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'deki yeni projesiyle 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

İşte Xiaomi 12 Ultra fiyatları!

Xiaomi 12 Ultra kamera modülü devasalığı ve işlemci sürpriziyle geliyor. Xiaomi 12 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisini ilk kullanacak telefon olması bekleniyor. İşte detaylar...

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Şişhane DİM İş Merkezi'nin 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.18 maddeleri revize edildi.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Gümüşhane Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümüşhane'de yer alan Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılaşma için harekete geçildi. Gümüşhane Valiliği, bölgedeki yapılar için yıkım kararı aldı. 

Bilecik Otobüs Terminali'ndeki işyerleri ihaleye çıkarılıyor!

Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerlerinin açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edilerek kiraya verileceği açıklandı.

hane plus iş merkezi aidatı ne kadar Haberi

hane plus iş merkezi aidatı ne kadar


Ukra İnşaat'ın gözde projelerinden Hane Plus'ta yaşam bir yandan devam ederken yönetim hizmet giderlerinin sağlandığı aidat tahsilatlarının 6 ay öncesine nazaran yüzde % 125 e çıkması yüzleri güldürdü.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin profesyonel site yönetim hizmetleri sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş, Solarkent, N Towers gibi sitelerde başlattığı değişim rüzgârından sonra Hane Plus sitesinde aidat tahsilat oranlarının yüzde 7 lerden devralarak bünyesinde yetiştirdiği tecrübeli site müdürü ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Merkezinin Aidat Takip Uzmanları ile çalışmalar yaptı ve çalışmalar ocak ayı sonu itibari ile meyvesini verdi. Hane Plus ta ilkin ocak ayında aidat tahsilatları % 36 ya şubat ayında % 52 ye ve Mart ayı sonu itibari ile tahsilatlar önceki ayların ödenmeyen aidatlarının da tahsil edilmesi ile % 125 e çıktı.


Ukra...