02 / 05 / 2024

Hanedan Holding Anonim Şirketi

Hanedan Holding Anonim Şirketi

Hanedan Holding Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde, Durmuş Çinar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kenworld İnşaat Tekstil Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Kenworld İnşaat Tekstil Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Doldur ve Alkar Yatırım Holding A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yaska Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Capital Yatırım Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Sercons Test Sertifika Ve Eğitim Merkezi Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sercons Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Ed Zemin Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Zemin Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Es Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Kainat Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş tarafından kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Hanedan Holding Anonim Şirketi Haberi

Hanedan Holding Anonim Şirketi

Hanedan Holding Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Durmuş Çinar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Hanedan Holding Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin esas amacı yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bu şirketin yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim işlevlerini toplu bir bünye içerisinde ve modern  işletmecilik esasları dahilinde gerçekleştirmek, riski dağıtmak, ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliliğini arttırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde gelişmelerini ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari, sınai ve mali girişimlerde bulunmaktır. Şirketin yukarıda yazılı amaçları gerçekleştirmek için faaliyet göstereceği konular şunlardır; a- Şirket kurma, İştirak Tesisi ve Elden Çıkarma; Şirket sınai, ticari, zirai, mali, inşaat, taahhüt, teknoloji, turizm, tekstil, enerji,gıda, güvenlik, petrol ve...