08 / 07 / 2024

Hanefi Mahçiçek kentsel dönüşüm

Hanefi Mahçiçek kentsel dönüşüm

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: "Büyükşehir belediyemizle ve merkezi yönetimle koordineli olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız." dedi.

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kahramanmaraş'a yeni stadyum müjdesi! 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı aldığını bildirildi. 

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Beril Çiçek İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beril Demirel tarafından kuruldu...

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Dilan Çiçek Deniz annesine Marmaris’ten ev alacak!

Dilan Çiçek Deniz, ilk evini arayışa girdi. 24 yaşında olan genç oyuncu, dizi ve reklamlardan kazandığı birikimiyle annesi Hale Hanım’a Marmaris’ten taş ev alıyor.

Kahramanmaraş Karaelbistan ve Çiçek imar planlarında sona gelindi!

Kahramanmaraş Elbistan'da Çiçek ve Karaelbistan Mahelleleri için imar planında son aşamaya gelindi. Elbistan Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Murat Köse: İlk işimiz kentsel dönüşüm!

Cumhur İttifakı’nın Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse yaptığı açıklamada ilk işlerinin kentsel dönüşüm projesini tamamlamak olduğunu söyledi.

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşümü hızlı şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

Sebahattin Gülçiçek: Gayrimenkul akademisi kurulmalı!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret eden Sebo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, gayrimenkul akademisi kurulması önerisinde bulundu.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Her şehrin kendi içinde kentsel dönüşümünü planlaması gerekiyor!

Star Şehir Buluşmaları toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Her şehrin kendi içinde kentsel dönüşümünü, şehrini planlaması gerekiyor." dedi...

Planlı şehirleşme için kentsel dönüşüm şart!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, planlı şehirleşme için kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti...

Hanefi Mahçiçek kentsel dönüşüm Haberi

Hanefi Mahçiçek kentsel dönüşüm

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek: "Büyükşehir belediyemizle ve merkezi yönetimle koordineli olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız." dedi.


Onikişubat, 128 mahallesi ve yaklaşık 375 bin nüfusuyla Türkiye'nin 30 vilayetinden daha büyük. Öncelik sırasına göre tüm mahallelerimizin hizmet taleplerine hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyoruz.


Kahramanmaraş’ın büyük şehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte 4 Nisan 2014 tarihinde tüzel kişiliğini kazanan Onikişubat Belediyesi, bir yıllık performansıyla gelecek adına umut veriyor. ‘Model ve modern ilçe’ parolasıyla çıktığımız hizmet yolculuğunda, hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Hazırladığımız stratejik plan çerçevesinde her anlamda daha yaşanılabilir bir kent oluşturmayı amaçlıyoruz. Göreve başladığımızdan itibaren Onikişubat’m hizmet haritasını çıkarıyoruz. Onikişubat, 128 mahallesi ve yaklaşık 375 bin nüfusuyla Türkiye’nin 30 vilayetinden daha büyük. Öncelik sırasına göre tüm mahallelerimizin hizmet taleplerine hızlı şekilde cevap vermeye çalışıyoruz.


Henüz seçilmeden...