05 / 07 / 2024

hangi altcoinler yükselecek

hangi altcoinler yükselecek

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralardaki düşüş devam ederken, 29 Mayıs haftasına damga vuracak altcoinler açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o altcoinler...

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, yaptığı açıklamada önde gelen bazı kripto para birimlerinin 2022 yılının sonuna kadar diğer emtia varlıklarından daha iyi performans göstereceğini belirtti. İşte detaylar...

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Araba fiyatları 7 Temmuz sonrası yükselecek mi, düşecek mi? 

Türkiye'de 7 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni güvenlik donanımı zorunluluğu geliyor. Peki 7 Temmuz'dan sonra araba fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bakın vatandaşlar ne yorum yaptı...

Konut fiyatları bu sene ne olur; yükselecek mi, düşecek mi?

Ülke genelinde konut ve kira bedelleri fahiş rakamlara yükselirken, vatandaşlar fiyatların ne olacğaını merak ediyor. Peki konut fiyatları 2024 yılı içinde ne olur, yükselecek mi, düşecek mi? 

Borsa ne zaman yükselecek? Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek açıkladı

Yatırımcının beklentisini karşılayamayan Borsa İstanbul’da birçok hissedeki düşüş devam ediyor. Peki borsa ne zaman yükselecek. Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek tarih verdi. İşte Aykut'un o analizi...

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Dolar kuru bayramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomistten çarpıcı açıklama!

Bayrama sayılı günler kala dolar kurunun nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Peki dolar kuru babyramdan sonra ne olacak? 1 dolar yükselecek mi düşecek mi?

TOKİ'den 3 şehre 562 yeni konut müjdesi! TOKİ duyurular 2024: Bu illerde yaşayanlar hemen bakın!

TOKİ tarafından 3 şehirde 562 yeni konut inşa edilecek. Peki TOKİ'nin 3 ildeki 562 yeni konutu hangi mahallelerde yükselecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ Nisan 2024 yeni projeler...

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

hangi altcoinler yükselecek Haberi

hangi altcoinler yükselecek

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto para piyasasındaki düşüşler devam etse de bazı altcoinler bu haftaya haftaya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 

Peki hangi kripto paralar kazandıracak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


1. 23 Mayıs-USDD!

Dün, Tron‘un stablecoini USDD, L Bank borsasında listelenecek. Bunun Tron'a etkisi nasıl olacak?

2. 24 Mayıs-Metis (METİS)!

Bugün, Metis (METİS), Youtube üzerinden yeni bir soru yanıt etkinliği gerçekleştirecek. Coinin geleceği ve projeleri hakkında çok aydınlatıcı olması bekleniyor.

3. 24 Mayıs-AGEUR!

Bugün, AGEUR, Discord kanalları üzerinden yeni bir toplantı ve birçok etkinlik gerçekleştirecek. Bu, AGEUR severlerin uzun zamandır beklediği şeyler arasında yer alıyor. 

Onedio'nun aktardığına göre, yeni haftaya bomba gibi girmesi beklenen altcoinler şu şekilde:

4. 24 Mayıs-Dijital Bits (XDB)

Bugün Dijital Bitler (XDB), başarılı kripto para borsası BitFinex üzerinde...