16 / 05 / 2024

hangi avmde indirim var

hangi avmde indirim var

Bayram öncesi 25 – 26 – 27 Temmuz’da Trump Alışveriş Merkezi mağazalarından alışveriş yapanlar, mevcut indirimlerin üzerine kasada anında ekstra yüzde 20 indirim daha kazanacak.

Otomobil markaları fiyat listelerini yeniledi! Hangi markalarda indirim var ve fiyatlar ne kadar?

2023 senesinin son vergisiz sıfır araç fiyatlarının listesi belirtildi. Buna göre, engelli muafiyeti ile sıfır araç sahibi olmak isteyenler için markalar, aralık ayı fiyatlarına göre listeyi yeniden güncellediler. İşte haberin detayları...

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Tarım Kredi'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlıyor! Hangi ürünlerin fiyatı düşecek? Markete gidecekler hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlayacak. Peki Tarım Kredi Marketler'de hangi ürünlerde indirim olacak? İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Carrefoursa'dan dev Anneler Günü kampanyası! Yüzde 46'ya varan indirim fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa'da ütüden kahve makinesine, mikrodalga fırından elektrikli süpürgeye, tost makinesinden airfryere birçok küçük elektrikli ev aleti Anneler Günü'ne özel indirime girdi. Peki, Carrefoursa'da hangi markalarda indirim var? 

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Gıdada indirim dalgası! Marketler hangi ürünlerde fiyatları indirdi? Hangi marketlerde indirim var?

Et ve kıymadan sonra indirim dalgası diğer gıda ürünlerine de yayıldı. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 900 üründe fiyatlar sabitlenirken, diğer yerel ve zincir marketlerde de benzer indirim kampanyaları başladı. İşte detaylar….

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gübre firmalarından peş peşe indirim haberleri geliyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında indirim! Hangi gübre kaç TL oldu? 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vatandaşa bir indirim müjdesi de yerel marketlerden geldi! Hangi ürünlere zam yapılmayacak? Hemen bakın!

Ocak ayı ile birlikte fiyatları sabitleyen ya da birçok üründe indirim kampanyaları düzenleyen dev zincir marketlerin ardından yerel marketlerden de ‘zam yapmama’ kararı geldi! Peki yerel marketler hangi ürünlerde zam yapmama kararı aldı?

Spor giyim tutkunları kaçırmayın! LTB Jeans’ten indirim üstüne indirim!  23 Aralık 2023 Fiyat Listesi

Jean üretiminde Türkiye’nin ünlü markalarından LTB Jeans,  hem jean modellerinde hem de diğer giyim ürünlerinde indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak.  Hangi ürün ne kadar indirime girdi? LTB Jeans ne kadar indirim yaptı? İşte 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

BİM'de çılgın indirim start aldı! Dip fiyatlı ürünler raflarda! 8 Kg Alo deterjan 127 TL! 20 Aralık 2022 fiyat listesi!

BİM Market'in 20 Aralık Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'in Salı kataloğunda hangi aktüel ürünler var? BİM'de çılgın indirim start aldı! Dip fiyatlı ürünler raflarda! BİM kataloğu 20 Aralık 2022 fiyat listesi!

Beko'dan öğrencilere indirim fırsatı! Laptop, telefon ve kulaklık uygun fiyatlarla satışta! 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Beko, üniversite öğrencileri için büyük indirim başlattı. Pek çok ürün kampanyaya dahil edildi. Peki, Beko'da hangi ürünler indirime girdi? İşte 19 Aralık 2022 Beko fiyat listesi…

hangi avmde indirim var Haberi

hangi avmde indirim var

Trump Alışveriş Merkezi, ilgiyle takip edilen ‘indirimin indirimi’ kampanyasını bu kez bayram alışverişleri için gerçekleştiriyor.


Trump Alışveriş Merkezi, dönemsel olarak gerçekleştirdiği ‘indirimin indirimi’ kampanyasını şimdi de Ramazan Bayramı öncesi gerçekleştiriyor. 25-26-27 Temmuz günlerinde Trump Alışveriş Merkezi’nin kampanya katılımcısı mağazalarından alışveriş yapanlar mevcut indirimlerin üzerine ekstra yüzde 20 indirimden faydalanacak. Mağazanın kendi indirimi her ne olursa olsun üzerine ekstra yüzde 20 indirim, Trump Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçilerine bayram hediyesi olacak.


Ziyaretçilere kendi mevcut indirimlerinin üzerine ekstra yüzde 20 indirim sunacak markalar arasında Marks & Spencer, Mudo, Divarese, D&R, D&R Kids, Kiğılı, English Home, e-bebek, Barçın Spor, Saat & Saat, GAP Kids, Clu Ayakkabı, ToyzzShop, Hummel, Berk Çorap, Assos, Glow Accesories, Coquet, Karamela, Mamino, T-Design, Dogi, DOA, Dorian bulunuyor.


Trump AVM arife günü gece 23:00’e...