06 / 05 / 2024

hangi avmler açıldı

hangi avmler açıldı

Türkiye’de alışveriş merkezleri yaklaşık olarak 2 aylık suskunluğun ardından dün kapılarını açtı. AVM'lerde koronavirüs önlemleri sıkı sıkıya uygulandı. Bazı alıveriş merkezleri ve dükkanlar tam faaliyete geçmek için 1 Haziran’ı hedefliyor

Mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Çiftçiler peş peşe açıklandı! Mazot gübre desteği sorgulama 2023!

'Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? 

TOKİ hangi iller açıklandı?

TOKİ sosyal konut kura çekilişi gündemde yer almaktadır. Özellikle TOKİ’nin il il ne zaman kura çekilişi yapılacağı merakla araştırılmaktadır. Bu zamana kadar pek çok ilde kura çekilişi yapıldı. Peki “TOKİ hangi iller açıklandı?” sorusunun yanıtı!

Lüleburgaz Esas 39 Burda AVM açıldı!

28 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Lüleburgaz Esas 39 Burda AVM hizmete açıldı. Peki AVM'de hangi mağazalar var?

İzmir'deki imar değişikliğiyle hangi alanlar konuta açıldı?

Habertürk Egeli Gazetesi'nin yazarlarından Durmuş Odabaşı bugünkü yazısında İzmir'deki imar planlamalarıyla hangi bölgelerin konuta açıldığını ele aldı. İşte Durmuş Odabaşı'nın o yazısı.......

Osman Nuri Bakırcı hakkında hangi davalar açıldı?

Projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle birçok dava açılan Osmanlı İnşaat’ın sahibi Osman Nuri Bakırcı yaptığı açıklamada projelerin ruhsat çalışmalarının devam ettiğini belirtmişti. Peki Osman Nuri Bakırcı hakkında hangi davalar açıldı?

Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar İETT hattı hizmete açıldı!

İETT, Esenevler - Acıbadem Metrobüs - Üsküdar arasında hizmet verecek otobüs hattının hizmete açıldığını duyurdu. İETT, yeni otobüs hattının hangi mahallelerden geçeceğini bildiren güzergahını da açıkladı.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Beylikdüzü Ekoloji Pazarı hizmete açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekolojik Pazar bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Peki Beylikdüzü Ekolojik Pazar nerede? Ekolojik Pazar, Beylikdüzü ilçesinin hangi mahallesinde bulunuyor? İşte o açılış...

Memorial Antalya Hastanesi açıldı!

Memorial Sağlık Grubu Hastanesi, Antalya'da açıldı

Sivas Belediyesi'nin sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce yapılan Selçuklu Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

hangi avmler açıldı Haberi

hangi avmler açıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber kapanan alışveriş merkezleri (AVM) 55 günlük aranın ardından Türkiye genelinde kapılarını açtı. Milliyet'ten Hanife Baş'ın haberine göre, AVM’lerin yüzde 80’ine yakını dün perakende katlarını yeniden hizmete sunarken, mağaza açma oranlarının biraz düşük kaldığı belirtildi. Markaların bir kısmı 1 Haziran’ı hedeflerken, süreç içinde kapılarını açacak olanlar da var.

Alışveriş merkezlerinin yeniden açtığı ilk gün giriş trafiği düşük seyretti. Sabah 11:00 itibariyle çoğu AVM hazır giyim katlarını açarken, bazılarının açılışı saat 12.00’yi buldu. Alışveriş merkezlerindeki markalar farklı farklı saatlerde dükkânlarını hizmete açtı.

Maske takmak zorunlu

İstanbul’da Zorlu Center, 11 Mayıs tarihinde açan AVM’ler arasında yer aldı. Market ve eczane haricindeki bölümler de 12.00 gibi hizmete açıldı. 205 mağazanın yer aldığı AVM’de 30’a yakın mağazanın kapılarını açtığı...