22 / 05 / 2024

Hanı Mohammed G Alghamdı

Hanı Mohammed G Alghamdı

Suudtürk İnşaat Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Ghurmullah H Alghamdı, Hanı Mohammed G Alghamdı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi, Necip Asım Sokak'ta kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğhan 1 İnşaat Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Gıda Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kepenek tarafından kuruldu.

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Avcılar’da 3 mahallenin imar sorunu çözülecek!

Göreve gelir gelmez hayata geçirdikleri faaliyetleri anlatan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, güvenli konut sorununun çözümü için var gücüyle çalışacaklarını, imar sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Altıntepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi'ni hizmete açıyor.

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Majed Kahlous tarafından kuruldu.

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanı Mohammed Aseri ve Ahmed Yasin ortaklığında kuruldu. 

Hanı Mohammed G Alghamdı Haberi

Hanı Mohammed G Alghamdı

Suudtürk İnşaat Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Ghurmullah H Alghamdı, Hanı Mohammed G Alghamdı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi, Necip Asım Sokak'ta kuruldu. 


Suudtürk İnşaat Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- ithalat ve ihracat rejimleri ve diğer ilgili tüm mevzuata riayet etmek kaydıyla her  türlü  malın ithalat, ihracat, dahili ve Dış ticaret yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,...