17 / 05 / 2024

Hanife İbil

Hanife İbil

Doku Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanife İbil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz 2013 tarihinde Güngören, Haznedar Mahallesi'nde kuruldu

Kira tespit davası açmak isteyen ev sahipleri dikkat!

Yüzde 25 zam sınırına takılan ev sahipleri çareyi kira bedelinin tespiti davasında bulurken, söz konusu davada Yargıtay'ın dikkat ettiği bazı noktalar bulunuyor. İşte ev sahibi kiracı paylaşımları ile dikkat çeken Hukuk Bil'in o paylaşımı...

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Bilğin tarafından kuruldu.

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Bitcoin'de 11 yıl sonra bir ilk Kriz derinleşiyor

Dünyada kripto para piyasasında büyük bir düşüş yaşanırken en büyük hacme sahip kripto para birimi olan bitcoin 8 hafta üst üste değer kaybederek 11 yıl sonra bil ilk yaşadı. Haftayı yüzde 2,4'lük değer kaybıyla kapatan ve 28 bin 700 dolara gerileyen bitcoinde düşü tüm hızıyla devam ediyor.

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Elbirliği Mülkiyeti nedir? Elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir?

Elbirliği mülkiyeti genellikle miras yolu ile elde edilen gayrimenkullerde görülmektedir. Bu tarz mülkiyetlerde tapu üzerinde ortakların isimleri yer alsa da kişilerin payları ve oraları belirtilmemiştir. Peki, elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl çevrilir? İşte elbirliği mülkiyeti hakkında bil

Sinada Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinada Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hanife Öztürk tarafından kuruldu.

Aile konutu satışında 'eş' ayrıntısı!

Eşlerin sürekli olarak beraber yaşadığı konut yasalar tarafından koruma altında. Peki aile konutunda kiracı, ev sahibi olunması durumunda hangi haklar bulunuyor, aile konutu şerhi nasıl konuluyor? Avukat Hanife Emine Kara, aile konutuna ilişkin merak edilenleri açıkladı. 

Habay Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Habay Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hanife Bayram tarafından kuruldu.

Hanife İbil Haberi

Hanife İbil

Doku Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanife İbil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. Doku Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgesi spor kompleksi mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Doku Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Haznedar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Sokak,...