29 / 04 / 2024

Hanife Kahraman

Hanife Kahraman

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hanife Kahraman Metemtur Otelcilik yönetim kurulu üyesi oldu.

Mürsel Kahraman İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürsel Kahraman İnşaat Sarraf Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 5 milyon 600 bin TL sermaye ile, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla kuruldu...

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Gayrimenkulde bilinmeyen kahraman: Teknoparklar!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, bu hafta 'Haftanın Gayrimenkul Notları'nda 'Teknoparklar: Teknoloji Geliştirenlerin Yuvası, Türkiye Gayrimenkul Sektörünün bilinmeyen kahramanı' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Kahraman Bulut: Kocaeli'de riskli 500 bina yıkılmadı aniden bir yıkım yaşanabilir!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hasarlı binalar tekrar gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Kahraman Bulut; "Bizim faylarla değil, bundan sonra binalarla ilgilenmemiz gerekiyor" dedi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Hanife Kahraman Haberi

Hanife Kahraman

Metemtur Otelcilik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 15.09.2014 tarihinde toplanarak,


Şirketimizde İrfan Yalçın'ın istifası ile boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliği'ne ilk yapılacak Genel Kurul'da onaylanmak üzere 44428077466 T.C. kimlik numaralı Aslı Hanife Kahraman'ın atanmasına karar vermiştir.


Kamuoyunun bilgilerine...