30 / 04 / 2024

Hannover Messe halkla ilişkiler

Hannover Messe halkla ilişkiler

Dünya devi Hannover Messe’ nin medya ve marka yönetmenliğini ise Avantgarde İletişim Danışmanlığı Medya Direktörü olan Nesrin Gündüz ve de Medya İlişkileri Yöneticisi Dilara Fethan yürütecek...

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi açıldı!

Plan Projektbau Hannover Gmbh Plan Projektbau Hannover Gmbh Merkezi İstanbul Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kızıl tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus oldu!

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye’nin halkla ilişkiler ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TBMM Eski Halkla İlişkiler Binası'nın yıkım gerekçesi meclis gündeminde!

CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Eski Halkla İlişkiler Binası'nın yıkımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bozkurt sorularını TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a iletti.

TBMM'de yeni halkla ilişkiler binası yıkılmalı!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM yerleşkesinde A ve B blokları yerine yeni halkla ilişkiler binasının yıkılması gerektiğini savundu.

İsmail Kahraman yıkılan eski halkla ilişkiler binalarını inceledi!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Meclis'in bombalanan bölümlerindeki tadilat çalışmaları ile yıkımı devam eden eski halkla ilişkiler binalarında incelemelerde bulundu.

TBMM'deki halkla ilişkiler binası yıkılıyor!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan: "TBMM'deki güvenlik konseptinin değişmesi ile halkla ilişkiler binasının A ve B bloklarının ihtiyacı karşılamadığı bu nedenle yıkımına karar verilmiş olmasını doğru bulmuyoruz''dedi.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

Almanya Hannover'daki Fatih Camii ibadete açıldı!

Almanya Hannover bölgesinde, Helmstedt Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB'e bağlı Fatih Camisi törenle ibadete açıldı. Törene çok sayıda davetli katıldı.

Kentsel dönüşüm planlayan müteahhit firmanın işi halkla olmalı!

Kentsel dönüşüm planlayan bir müteahhit firmasının basınla değil, halkla işi olmalıdır. Basında çıkmanın değil, halkın gönlünde yer almanın hesaplarını yapan inşaat firması iki dünyada da kazanır.

Hannover Messe halkla ilişkiler Haberi

Hannover Messe halkla ilişkiler

1996 yılından bu yana uluslararası fuarlar düzenleyerek ticareti geliştirmenin yanı sıra Türk firmalarının yurtdışı fuarlara katılımını da destekleyerek ticaret hacimlerini arttıran Hannover Messe, iş ortakları ile birlikte Türkiye’de 19 fuar organize ediyor.


Başta CEBIT, WIN, ICCI, AUTOMECHANİKA olmak üzere toplam 19 fuarın medya ilişkileri ve iletişim faaliyetleri için Avantgarde İletişim’e güvendi.


2013 yılında büyük bir atılım göstererek hem istihdam hem de müşteri sayısını 3’e katlayan Avantgarde İletişim; Kurumsal İletişim, Kriz İletişimi, Pazarlama İletişimi, Sağlık İletişimi, İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ve Sosyal Medya uygulamaları gibi alanlarda müşterilerine hizmet veriyor.


Hannover Messe’nin medya ve marka yönetmenliğini ise Avantgarde İletişim Danışmanlığı Medya Direktörü Nesrin Gündüz ve Medya İlişkileri Yöneticisi Dilara Fethan yürütecek.


Avantgarde İletişim aynı zamanda Doğanay Gıda, Makro ve Uyum Marketler,...