21 / 05 / 2024

Hannover Messe Turkey Fuarcılık

Hannover Messe Turkey Fuarcılık

Türkiye'nin katılım ve ziyaret sayıları bakımından en büyük ikinci turizm fuarı olarak gösterilen Travel Turkey Fuarı, bu yıl yeni bir rekora imza attı. Bu yıl sekizinci kez açılan fuarın ilk gününde 7 bin 173 turizm profesyoneli, fuarı ziyaret etti.

Koronavirüs Türkiye'nin dünya ticaretindeki rolünü artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel, "Dünya ticaretinin olağan seyrinde devam edebilmesinde Türkiye gibi hızlı gelişen ülkeler önemli bir rol üstlenecek." dedi.

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

Cityscape Turkey 2016'yı 7 bin 612 kişi ziyaret etti!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 612 kişini ziyaret ettiği fuarın ikincisi 2017 yılında gerçekleştirilecek. 54 ülkeden katılımcının katıldığı fuara Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi.

Cityscape Turkey'de 1 milyarlık satış yapıldı!

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Kıbrıs emlak dünyası Cityscape Turkey’den geçer not aldı mı?

Cityscape Turkey, uluslararası emlak markalarını ve yatırımcıları bir araya getirdi. KKTC emlakları da oradaydı. Peki olması gerektiği gibi temsil edildi mi? Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz izlenimlerini paylaştı..

İMSİAD, Cityscape Turkey'de incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Türkiye'de ilk kez İstanbul'da düzenlenen ve gayrimenkul yatırımın buluşma noktası olarak gösterilen CITYSCAPE TURKEY'de incelemelerde bulundu.

Cityscape Turkey 2017 Fuarı için çalışmalar şimdiden başladı!

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

Cityscape Turkey'de Eston Şehir standını 1.400 kişi ziyaret etti!

Eston Şehir, Cityscape Turkey’de 3 günde 1400 kişi ağırladı. 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi, dev maketi ve iddialı projesiyle Cityscape Turkey’e damgasını vuran Eston Şehir standında 3 günde 1400 kişi ağırlandı.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

DKY İnşaat Cityscape Turkey'de 28 milyon TL gelir elde etti!

DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'na 3 projeyle katıldı. Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Ofton, Cityscape Turkey'de 5 milyon dolarlık satış bekliyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

Hannover Messe Turkey Fuarcılık Haberi

Hannover Messe Turkey Fuarcılık

Travel Turkey izmir Fuarı 'nda ilk gün ziyaretçi rekoru kırıldı. Fuarın ilk gününde 7 bin 173 ziyaretçi fuarı gezdi 

 Renkli etkinlikler ve yöresel lezzetlerin sunulduğu fuarda bazı kentler, stant ziyaretçilerine ücretsiz tatil promosyonu verdi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), İZFAŞ ve Hannover Messe Turkey Fuarcılık ortaklığıyla 8'incisi düzenlenen fuara, partner il Adıyaman basta olmak üzere 34 kent ve çok sayıda turistik ilçe stantlarıyla katıldı. Kentlerin gösterişli stantlarla yöresel kültürlerini tanıtmaya çalıştığı fuarda, renkli etkinlikler, halk oyunları gösterileri ve yöresel lezzet sunumları dikkat çekti. Yerli ve yabancı seyahat acentelerinin temsilcileriyle bağlantı kurmaya çalışan kentler, ziyaretçilerine ilginç promosyonlar da uyguladı. Diyarbakır Valiliği Proje Koordinatörü Mustafa Temel, yaptığı açıklamada stantlarını ziyaret ederek kupon dolduran tüm ziyaretçiler arasında yapılan çekilişle 8 çifte, 2 günlük...