28 / 04 / 2024

Cityscape Turkey'de Eston Şehir standını 1.400 kişi ziyaret etti!

Cityscape Turkey'de Eston Şehir standını 1.400 kişi ziyaret etti!

Eston Şehir, Cityscape Turkey’de 3 günde 1400 kişi ağırladı. 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi, dev maketi ve iddialı projesiyle Cityscape Turkey’e damgasını vuran Eston Şehir standında 3 günde 1400 kişi ağırlandı.



1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi, dev maketi ve iddialı projesiyle Cityscape Turkey’e damgasını vuran Eston Şehir standında 3 günde 1400 kişi ağırlandı.


Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü markalarından ESTON İNŞAAT, Cityscape Turkey’de en çok ilgi gören standlardan biri oldu. Polatyol iştiraki olan ESTON İNŞAAT, yaklaşık 1.6 milyon metrekareye yayılan arazisi ve 1 milyon metrekare satılabilir inşaat alanı ile sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en geniş alana yayılan birkaç gayrimenkul projesinden biri olan ESTON ŞEHİR’le gövde gösterisi yaptı.  


3 gün boyunca yerli ve yabancı toplam 1400 yatırımcı ve konut alıcısının özel olarak ağırlandığı Eston Şehir standında, projenin tüm detaylarını sunmak üzere dikey tasarlanan 15 metrekarelik dev Bahçeşehir maketi ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Eston Şehir Mahallem’in ardından 2017’de lansmanı yapılacak yeni etabın konsept tasarımı da ilk kez Cityscape’te tanıtıldı.  


Polatyol ve Eston Şehir Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Cityscape Turkey, bölgedeki sıcak gündeme rağmen başarılı oldu. Eston Şehir projemizi uluslararası yatırımcılara da tanıtma fırsatı bulduk. Özel olarak hazırlattığımız dikey maketle Avrupa’nın en geniş alana yayılan birkaç gayrimenkul projesinden biri olan Eston Şehir’i daha net gösterebilme imkanımız oldu. İlgi üst düzeydeydi. Standımızda ağırladığımız ziyaretçileri özel bir teknikle saydık. Ulaşılan rakam tatmin edici. Kazançlı bir organizazyon olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu. 


Eston Şehir’den fuar boyunca ev alan ya da rezervasyon yaptıran tüm yatırımcı ve konut alıcılar, Cityscape Turkey’e özel yüzde 15 indirim fırsatından da yararlanarak büyük kazanç elde etti.  

     




Geri Dön