17 / 05 / 2024

Hanönü imar çalışmaları

Hanönü imar çalışmaları

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, yaptığı açıklamada. İller Bankası yetkilileriyle revizyon imar planı için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.Uçar, "İlçemizde plansız alan bırakmamak üzere çalışıyoruz" dedi. " dedi.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

İzmir'deki imar çalışmaları meclis gündeminde!

Bakanlığın İzmir ilini kapsayan imar çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Bitlis Hizan'da imar çalışmaları başlayacak!

Hizan Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, bölgede imar çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Manisa'daki imar çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Gazeteci ve Ege Koop Onursal Başkanı Öcal Uluç ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç’ı makamında ağırladı. Ergün Manisa'daki imar çalışmalarının yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi

Mersin'de imar ve kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, plan altlıkları ve ürettiği imar haritaları ile kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi.

Muratpaşa Obruk Devlet Ormanı'nın imar çalışmaları tamam!

MURATPAŞA Obruk Devlet Ormanı ya da bölge sakinlerini verdiği isimle 'Hayalet Orman' için uygulama imar planı çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Yüreğir Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı!

Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Etap etap devam eden çalışmalarda Kışla 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmaları tamamlandı vatandaşlar yuvalarına taşınmaya başladılar.

Köysel Dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, köylerde sağlıksız ve kimliksiz yapıların ortadan kaldırılarak, yöresel mimarinin ön plana çıkarılacağı 'Kırsal (Köysel) Dönüşüm' çalışmaları başlatılacak.

Hanönü imar çalışmaları Haberi

Hanönü imar çalışmaları

Hanönü'de imar planı yenileme çalışması başlatıldı. Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, yaptığı açıklamada. İller Bankası yetkilileriyle revizyon imar planı için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.



Revizyon imar planıyla ilgili genel takvimin belirlendiğini anlatan Uçar, "Vatandaşlarımızın, mülkiyet sorunlarını hızla çözüyoruz. İlçemizde plansız alan bırakmamak üzere çalışıyoruz" dedi. 


Kastamonu...