02 / 05 / 2024

Hanönünde arsa fiyatları arttı

Hanönünde arsa fiyatları arttı

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yüksel, kiralara yüzde yüz artış geldi.

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

ESK'nın önünde metrelerce kuyruk oluştu! İşte 3 Şubat 2023 kırmızı et fiyatları

Kırmızı et fiyatlarını düşürmek için besi hayvanı ithal eden ESK'nın önünde -5 derecede bekleyen vatandaşlar gündem oldu. Peki ESK'daki kırmızı et fiyatları ne kadar?

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

Haftanın ilk gününde altın depremi! Bir gören bir daha bakıyor! İşte 12 Eylül 2022 altın fiyatları…

Haftanın ilk gününde altın fiyatlarından haberler var. Yatırımcıların kafasını karıştıran altın fiyatları, haftanın ilk gününe nasıl başladı? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Elinde gümüşü olanlar hemen bakın! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda düşüşe geçti. Bu düşüş karşısında yatırımcılar gümüş fiyatları düşmeyede deavm edecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki bugün gümüş ne kadar? İşte son dakika gümüş fiyatları..

Hurda fiyatlarında şok indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel demir ve bakır hurda fiyatları

Hurda fiyatlarına son zamanlarda üst üste zamlar gelmeye başlamıştı. Haftanın dördüncü işlem gününde hurda fiyatlarına şok indirim geldi. hurda fiyatları bir günde büyük düşüş kaydetti. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Bugün güncel bakır ve hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına çılgın zam! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Ağustos 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına, haftanın ilk işlem gününde çılgın zam geldi. Dolar kurunun etkisi ile peş peşe zam gelen hurda fiyatları fahiş fiyatlara ulaştı. Peki bugün hurda fiyatları bugün ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? İşte 29 Ağustos 2022 hurda fiyat listesi...

Altın fiyatları düşüşe geçti! Peki, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç TL oldu? İşte altın fiyatları...

Altın fiyatlarında yön aşağıya döndü. 22 Ağustos 2022 Pazartesi gününde de fiyatlar yatırımcıların yakın takibinde yer aldı. İşte detaylar...

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

Adana’da hizmet veren bir kasap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimleri açıklaması ve diğer temel gıda ürünleri satan market ve dükkanlara indirim çağrısı yapması üzerine fiyatlarında yüzde 25 indirime gitti. Kasabın önünde uzun kuyruklar oluştu.

126 bin TL’ye ev sahibi olmak mümkün! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merakla araştırıyor. Prefabrik evler, betonarme evler göz önünde bulundurulduğunda oldukça bütçe dostu. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Kurbanlık alacaklar dikkat! Bayramın ilk gününde küçükbaş hayvan fiyatları düştü!

Özellikle küçükbaş hayvanlarını satamayan besiciler, fiyatların bayram öncesine göre yaklaşık yüzde 30 oranında düştüğünü kaydetti. Pazardaki besiciler, satış için bayram sonuna kadar bekleyeceklerini dile getirdi.

25 temel gıda ürününde fiyat sabitlenecek, Bakan Nebati resmen açıkladı! Un, şeker, yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen temel gıda ürünlerindeki fahiş fiyatlar ve yüzde 60'ı geçen enflasyon sonrasında hükümet yeni bir adım daha atıyor. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, 25 temel gıda ürününde fiyatlar sabitlenecek.

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Hanönünde arsa fiyatları arttı Haberi

Hanönünde arsa fiyatları arttı

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten bir buçuk yıl içerisinde ilçede birçok değişiklik ve yeniliğin öncüsü olduklarını ifade etti. Uçar, ilk önce acil ve öncelik arz eden konularını ele aldıklarını belirterek, geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için birim sorumluları ile birlikte önemli kararlar aldıklarını söyledi. Uçar, "Belediyecilik anlamında halkımıza daha güzel ve konforlu yaşam standartları sunmak, planlı bir kentleşme ve altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için oluşturduğumuz çalışma ekibi ile hareket ederek kısa, orta ve uzun vadeli proje ve planlar hazırladık" dedi.

Başkan Serkan Uçar, "Bu proje ve planlar üzerinden çalışmalarımızı belirli bir disiplin ve takvim çerçevesinde devam ettirmekteyiz. Buradan yapmış olduğumuz ve yapacağımız hizmetlerin belediyemize olan mali yükünü de hesaba katarak belirli bir mali disiplin çerçevesinde ve...