09 / 05 / 2024

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi'nde kuruldu.

Meram Belediyesi'nden büyük fırsat! 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! 

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya Kepez'de 27.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 24 milyon 809 bin 749,28 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Elazığ'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Elazığ 1. İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan iş yeri ve akaryakıt istasyonu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 817 bin 785 TL olarak belirlendi. 

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu MEPET'e kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun İlkadım'daki 2 adet akaryakıt istasyonunu MEPET Metro Petrol ve Tesisleri San.Tic.A.Ş.'ye aylık 14 bin TL + KDV bedelle kiraladı...

Avrasya GYO İlkadım akaryakıt istasyonları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun ili İlkadım ilçesi 2 adet akaryakıt istasyonu değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Kastamonu'da 5 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kastamonu İli Abana İlçesi Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servsis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 266 bin 484,62 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Kocasinan'da 10 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Kocasinan İlçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Samsun İlkadım'daki gayrimenkulü üzerindeki iki adet akaryakıt istasyonunun kira bedelini güncelledi. 

Tuzla Aydınlı'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Kayseri Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis alanı arsası vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Haberi

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta kuruldu. 


Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul her türlü emlak ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor komplekslerimesken,ev apartman,işyeri,arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak,satın almak,kiralamak kiraya vermek,bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek emlak ofisleri kurmak.


Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi, Akyüz Apartmanı,...