03 / 05 / 2024

Happy Center mağaza bakırköy

Happy Center mağaza bakırköy

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor . Happy Center 119. şubesini 4 Eylül günü Bakırköy’de hizmete sundu. Happy müşterisine yakınlığıyla daha rahat alışveriş imkanı sunacak.

Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Görülmemiş fiyatlar sizi bekliyor! 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi..

Birçok mağazası olan Happy Center yüzlerce üründe yaptığı dev indirimlerle sizleri bekliyor. Temel gıdadan kırmızı ete, cilt bakım ürünlerinden temizlik malzemelerinde birçok üründe inanılmaz fiyatlarla karşımızda. İşte 8 Eylül 2022 Happy Center fiyat listesi...

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Beykent 2 mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 132. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ’nde hizmete sundu.

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Hilti Türkiye'den 3 yeni mağaza!

Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. İzmir, Malatya ve Konya’da üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, böylelikle “Hilti Center” adı verilen mağazalarının sayısını dokuza çıkardı

Happy Center Dumankaya mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 126. şubesini 13 Şubat günü halkalıda’da hizmete sundu. Dumankaya mağazası Atakent Mahallesi'nde 8 kasa ve 35 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Happy Center Kartal Cevizli mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 125. şubesini 9 Ocak günü Kartal’da hizmete sundu. Cevizli mağazası 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center mağaza bakırköy Haberi

Happy Center mağaza bakırköy

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 119. şubesini 4 Eylül  günü Bakırköy’de hizmete sundu. Mağaza, Bakırköy Osmaniye Mah. Ümraniye Sok.Numara :4 Osmaniye Refarans blokları altı  Bakırköy’de yer alırken, bir çok Happy müşterisine yakınlığıyla daha rahat alışveriş imkanı...