06 / 05 / 2024

Happy Land Group Mühendislik iletişim

Happy Land Group Mühendislik iletişim

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

Avrupalı inşaat şirketi LafargeHolcim Group'tan DEAŞ skandalı!

Fransız ve İsviçreli inşaat şirketi LafargeHolcim Group'un Suriye'de faaliyetlerini sürdürmek için DEAŞ'a para ödediğinin ortaya çıkması CEO'nun istifasıyla sonuçlandı.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Tour Group Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Etiler Apartmanı' nda kuruldu.

Güzel Residence projesinin yapımına başlandı!

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

Kilia Konakları'nın 2. etabına başlandı!

İstanbul Şile'de, Ekşioğlu Group İMSA İnşaat tarafından hayata geçirilen Kilia Konakları'nın 2. etabı için düğmeye basıldı. Kilia Konakları'na 100 milyon dolarlık bir yatırımla mayıs ayında inşaatına başlandı.

Ege Yapı Group sosyal medyada en çok ilgi çeken inşaat firması!

İstanbul’un iki yakasında sürdürdüğü projelerle yatırımcılardan büyük ilgi gören ve bu projelerin başarısını aldığı uluslararası ödülle taçlandıran EgeYapı Group, kurumsal firmaların Facebook’taki sayfalarını raporlayan Socialbakers’ın Kasım ayı raporuna

Adalet Sarayı'ndaki çay ocağı 3,6 milyon TL'ye Can Group'un!

Avrupa'nın en büyük adalet sarayı İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 49 çay ocağının ve iki kafeteryanın işletme hakkının üç yıl süreyle kiraya verilmesi için düzenlenen ihale sonuçlandı... Çay ocağı için rekor fiyatı Can Group verdi

Akgün Group 750 kişiye istihdam sağladı!

Katma değeri yüksek porselen üretiminin lider kurulusu Akgün Group, ekonomik kriz döneminde yaptığı fabrika yatırımlarıyla 750 kişiye istihdam sağladı. Şirket, son yatırımlarla tesis sayısını ise 8'e yükseltti  

Happy Land Group Mühendislik iletişim Haberi

Happy Land Group Mühendislik iletişim

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ysser HA. Alhraishavy tarafından kuruldu.

Happy Land Group Mühendislik Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Mühendislik danışmanlık hizmetleri (bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç) -Yurt içinde ve yurt dışında ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak kaydıyla yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Gayrimenkul alım satımı,iş danışmanlığı işlerini yapmak. -Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir -Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan...