17 / 05 / 2024

Haradh Sahası Gaz Artışı Programı

Haradh Sahası Gaz Artışı Programı

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

TPAO günlük toplamda günde 5 milyon metreküp gaz üretiyor!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda kapasitenin giderek artırılacağını ifade etti. Bilgin, "Türkiye, bugün itibarıyla Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretirken, toplamda ise 5 milyon gaz üretiliyor” dedi.

Karadeniz gazında sevindiren gelişme! Doğal gazda kapasite artıyor

Doğal gaz üretiminde sevindiren gelişme. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretildiğini, kapasitenin giderek yükseleceğini ifade etti.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Tekfen İnşaat'tan 590 milyon dolarlık yeni proje!

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

İnşaatı tam gaz devam eden "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Sera Gazı Eğitimleri tüm hızıyla sürüyor!

Bakanlık, sera gazı emisyonlarının takibi ile ilgili olarak “Sera Gazı Emisyonlarının Takibi Hakkında Yönetmelik” ile ‘‘Sera Gazı Emisyonlarının İzlenmesi ve Raporlanması Hakkında Tebliğ’’ çalışmalarını tamamladı.

Arslanbey futbol sahası hizmete girdi!

Kartepe ’nin Arslanbey Mahallesi’nde yaptırılan FIFA standartlarındaki sentetik çim futbol sahası düzenlenen tanıtım programıyla hizmete girdi. Törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı...

Arslanbey futbol sahası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’nin Arslanbey Mahallesi’nde yaptırılan ve 450 kişilik tribün kapasitesine sahip FIFA standartlarındaki sentetik çim futbol sahası düzenlenen tanıtım programıyla hizmete girdi.

Arslanbey futbol sahası hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe-Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında sentetik çim futbol sahası inşa etti. 17 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de düzenlenecek tanıtım programıyla saha hizmete girecek.

Arslanbey futbol sahası 17 Eylül'de hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe Arslanbey’de inşa ettiği futbol sahası tamamlandı. Kartepe - Arslanbey Mahallesi’nde inşa edilen Arslanbey futbol sahası 17 Eylül'de tanıtım programıyla hizmete girecek

ABD gaz ihracatına başlıyor!

Bakanlık, internet sitesinden yaptığı açıklamada, Sempra Energy'ye bağlı Cameron LNG adlı şirkete günlük 51 milyon metreküp ve Carib Energy adlı şirkete günlük 1.2 milyon metreküp gaz ihraç etme yetkisi verildiğini duyurdu...

Ukrayna'ya gaz sevkiyatı durduruldu!

Ukrayna'nın kamu doğalgaz şirketi Ukrtransgaz'ın başkanı Igor Prokopiv, Rusya'nın Polonya'ya doğalgaz akışını azaltması nedeniyle, bu ülkenin, Rus gazının yeniden ihracatı için kaynaklarının tükendiğini kaydetti.

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 'nin Güzelyurt Mahallesi ’nde yapımını tamamladığı futbol sahası hizmete girdi. Halı saha olarak hizmet verecek olan futbol sahasından, amatör takımlarda da faydalanabilecek.

Haradh Sahası Gaz Artışı Programı Haberi

Haradh Sahası Gaz Artışı Programı

Tekfen Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tekfen İnşaat'ın yeni projesi hakkında açıklama yaptı.

Tekfen Holding'in bağlı ortaklıklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri ile ilgili olarak Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Projenin tamamlanma süresi 33 ay, sözleşmenin bedeli yaklaşık 590 milyon ABD doları olarak açıklandı.

Tekfen Holding'in KAP açıklaması: 
Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri ile ilgili olarak Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzalamıştır. Projenin tamamlanma süresi 33 ay, sözleşmenin bedeli yaklaşık 590 milyon ABD...