27 / 04 / 2024

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu değişim

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu değişim

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren kumbasar buıgünkü yazısında Cengiz Semercioğlu'nun gündeme getirdiği Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'yla ilgili görüşlerini paylaştı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Harbiye Konserleri başlıyor! Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu'nun bilet fiyatları ne kadar?  İşte tam liste...

N Kolay Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor. Birçok sanatçının sahne alacağı konser serisinde Tan Taşçı da birkaç konser birden verecek. Peki Tan Taşçı'yı canlı olarak seyretmek ve dinlemek isteyenler kaç TL ödeyecek. İşte Tan Taşçı ve Başkanlar Korosu bilet fiyatları...

TRT'den otel iddialarına yanıt: Harbiye ve Ulus'taki binalara dönülecek!

TRT, İstanbul Harbiye'de yer alan radyoevinin otel yapılacağı yönündeki açıklamasından sonra, İstanbul'daki binaları ile ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklamalar...

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Haber-Sen'den İstanbul Radyo binası açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde TRT İstanbul Radyosu’nun Harbiye’deki binası için depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alınmıştı. Söz konusu karara ilişkin Haber-Sen'den yazılı açıklama geldi.

Pendik Millet Bahçesi açıldı!

Pendik Millet Bahçesi açıldı. Haftanın her günü 09:30 ila 00:00 saatlerinde hizmet sunan millet bahçesi; deniz manzarası, amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik’in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı oldu.

Akiş GYO, Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, danışmanlık hizmeti alınacak şirketi Kıymet-i Harbiye Yönetim Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. olarak belirledi...

Ankara’daki Roma Tiyatrosu restore ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi hayata geçiriliyor. Projenin 2021’de tamamlanması planlanıyor. Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ise proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Kibariye Bodrum’daki evini mi sattı?

Harbiye Açıkhava’da verdiği konser çıkışı konuşan Bodrum’daki 3 milyon liralık evinin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığı sorulan  Kibariye, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” dedi.

Muammer Karaca Tiyatrosu'nun restorasyonu 2021'de tamamlanacak! 

Beyoğlu’ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu’nu restore etmek için İBB’nin açtığı ihale sonuçlandı. Ünlü tiyatro binası 15 milyon 244 bin liraya restore edilecek. Restorasyon çalışmalarının 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Harbiye Açık Hava projesinin detayları belli oldu!

Cemil Topuzlu sahnesi ile ilgili yıllardır süren spekülasyonlara son noktayı Binali Yıldırım koyuyor.

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Harbiye Açık Hava Sahnesi'nin üzeri kapatılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nin üzerinin kapatılarak 12 ay hizmet verir hale getirilmesine ilişkin projesinin detayları paylaşıldı.

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

Tatilekranı Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Harbiye Şubesi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu değişim Haberi

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu değişim

İstanbul'un en önemli kültür sanat kalelerinden biri olan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'yla ilgili haberler birkaç gündür gündemimizde. Bir tarafta yapılacağı açıklanan bir proje var, bir tarafta da Cengiz Semercioğlu'nun bizzat İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen'den duyduğu bir haber. Açıklanan proje, mevcut yapıya müdahale olmaksızın sadece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun kışın da kullanabilmesi amacıyla yapılacak üstünü kapama projesi. Semercioğlu'nun Abdurrahman Şen'den duyduğu proje ise bırakın Açıkhava tiyatrosunun üzerini kapatmayı tamamen yıkılacağı, alanının genişletileceği hatta birkaç ay öncesine kadar Cahide adıyla işletilen gece kulübünün yerine doğru kaydırılacağı yönünde. 


Cengiz Semercioğlu'nun Şen'den duyduğu projede öyle detaylar var ki, bunların bırakın bir gazeteciyi bir mimar tarafından bile uydurulması mümkün değil. Bütün bu haberlerden sonra bizzat aradığım Semercioğlu, Şen'in projenin detaylarını anlattığı masada yalnız...