21 / 05 / 2024

harbiye Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı

harbiye Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı

Asker Ocağı Caddesinin Gezi Parkı’na bitişik bölümü; Yağmursuyu sistemine yapılacak olan bakım çalışması sebebi ile 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’dan, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 07:00’a kadar trafiğe kapatılacak

Bartın'da maden ocağında göçük meydana geldi!

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması sırasında göçük meydana geldi. 3 Çinli işçiden 1'i kurtarılırken, 2 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Taner Yıldız Ermenek'teki maden ocağında çalışmaları denetliyor!

Taner Yıldız, Çalışma ve Faruk Çelik ile Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yapılan çalışmaları incelemek üzere sık aralıklarla tünelden ocağa girerek çalışmaları denetliyor.

Ermenek'teki maden ocağında göçük!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sabah saatlerinde maden ocağına gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TBMM Soma Komisyonu Eynez ocağında inceleme yapacak!

TBMM Soma Maden Faciasını Araştırma Komisyonu üyeleri, facianın yaşandığı maden ocağına girip kazanın meydana geldiği "üç trafo bölgesi"nde ilk kez inceleme yapmak üzere ilçeye geldi

Maden ocağında mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor!

Has Şekerler Madencilik’e ait maden ocağındaki kazanın ardından mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu bölümde çalışan işçilerden bazıları kendi çabalarıyla kurtulmayı başarırken, 18 işçi su ile dolan bölümü geçemedi.

Giresun'da taş ocağında heyelan meydana geldi!

Giresun’un Çaldağ köyünde faaliyette bulunan taş ocağında meydana gelen heyelanda iki kişi tonlarca kayanın arasında kaldı.Kamil Peker ve Umut Özdemir ‘i kurtarmak için AKUT, AFAT, UMKE, İtfaiye ve Jandarma adeta zamanla yarıştı...

Başbakan Davutoğlu Karaman'daki maden ocağında incelemelerde bulundu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'ın Ermenek ilçesinde su baskını nedeniyle 18 işçinin mahsur kaldığı maden ocağında incelemelerde bulundu. Ahmet Davutoğlu maden ocağının girişine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başbakan Davutoğlu Ermenek'teki kömür ocağına gidecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ermenek'teki kömür ocağına gidecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, saat 13.30' da Ankara'dan kalkacak helikopterle, işçilerin mahsur kaldığı Ermenek'teki kömür ocağına gideceği bildirildi.

Karaman'da kömür ocağında patlama! 30 işçi mahsur kaldı!

Edindiğmiz bilgilere göre Karaman'da yer alan bir kömür ocağında facia yaşandı. Karaman'da bulunan kömür ocağında su kaynağının patlaması sonucu yaklaşık 30 işçi yeraltında mahsur kaldı.

Küçükçekmece Kanarya'da bilgi evi ve sağlık ocağı yapılacak!

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kanarya Mahallesi'ne sağlık ocağı, muhtarlık ve bilgi evi yapım işini 17 Kasım'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 500 günde tamamlanacak.

Düzce'de sağlık ocağı sular altında kaldı!

Akçakoca'nın en eski sağlık kurumlarından olan Akçakoca 1 No'lu Sağlık Ocağı, binada oluşan deformasyon ve duvarlarında görülen çatlaklardan sonra yıkılmasına karar verilmiş ve yeni bina geçen hafta hizmete girmişti...

Soma'da Işıklar Maden Ocağı'nda yangın çıktı!

Soma Kömür İşletmeleri AŞ'ye bağlı Işıklar Maden Ocağı'nda yangın çıktı. Ocakta üretim durdurularak çalışanlar tahliye edildi.Kömürün kızışması sonucu çıkan yangının büyümemesi için 3. ve 4. ayaklara duvar örüldüğü belirtildi.

Soma'da maden ocağında yangın!

301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Maden Ocağı'nı da işleten Soma Kömür İşletmeleri AŞ'ye bağlı Işıklar Maden Ocağı'nda yangın çıktı. Ocakta üretim durdurularak çalışanlar tahliye edildi...

harbiye Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı Haberi

harbiye Asker Ocağı Caddesi trafiğe kapatıldı mı

İBB 'de yapılan açıklama şu şekilde;


Şişli, Harbiye’den gelip Taksim Meydanı’na dönecek araçların kullandığı Asker Ocağı Caddesinin Gezi Parkı’na bitişik bölümü; Yağmursuyu sistemine yapılacak olan bakım çalışması sebebi ile 28 Ekim 2013 Pazartesi günü saat 13:00’dan, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 07:00’a kadar trafiğe kapatılacaktır.

Harbiye yönünden gelen sürücülerin Asker Ocağı Caddesine ulaşımları için  Taksim Meydanı altgeçide girip, Tarlabaşı Karakolu önünden U dönüşü yaparak ulaşımlarını sağlamaları gerekmektedir.

Sürücülerin çalışmalardan etkilenmemeleri için çalışma tatil gününde gerçekleştirilecektir.

Çalışma sırasında Taksim Meydanı Altgeçitte herhangi bir çalışma ve yol kapama...