07 / 05 / 2024

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Murat Mıhçı tarafından 250 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Harem Terminal Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berk Dalver, Hüseyin Demir ve Doğukan İntepe ortaklığında kuruldu.

Moni Mm Turizm Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moni Mm Turizm Otomotiv İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sımeon Ivanov Metodıev tarafından kuruldu.

El Harem Otomotiv Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Harem Otomotiv Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilfer Özhan tarafından kuruldu.

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Mmç Mimarlık Mühendislik Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aksaray Şubesi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Murat Mıhçı tarafından 250 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Faruk Durmuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Aydede Caddesi'nde kuruldu.

Erzen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erzen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümmühan Erdem, Avni Kağan Feyzioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Fatih'te kuruldu.

Tur Mek Ağrı Dağı Turizm Limited Şirketi Harem Şubesi açıldı!

Tur Mek Ağrı Dağı Turizm Ticaret Limited Şirketi Harem Şubesi Cercis Kotan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile açıldı

Ataköy sakinleri turizm merkezi projesine karşı çıkıyor!

TOKİ 'nin Ataköy sahil şeridindeki 80 dönümlük araziyi satmasına başından beri karşı çıkan Ataköylüler, ihaleyi kazanan inşaat şirketinin onay bekleyen turizm merkezi projesinin görüntülerini   “ele geçirdi ” ve seslerini yükseltiyor

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

Turizm Yatırımları Yarışması 2011 başladı!

Eurobank Tekfen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Yarışması 2011' başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen yarışmada ''Büyük Turizm Yatırımları'' kategorisinde birincilik ödülü Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı

Dinekli Turizm'in borçları tasfiye edilecek!

Adalet Bakanlığı Konya 6. İflas Müdürlüğü, Dinekli Turizm Seyahat Ticaret A.şž. hakkındaki tasfiyenin şimdilik adi tasfiye şeklinde icra edileceğini duyurdu...

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Murat Mıhçı tarafından  250 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.


Harem Mm Turizm İnşaat Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a.Türkiye ' nin iç ve dış turizm potansiyelinin gelişmesi ve mevcut kaynakların daha verimli bir şekilde işletilmesi ile turistlerin dinlenme eğlence ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması konularında hizmet vermek, turizm amaçlı yat-kotra ile tüm hava, kara, deniz araçlarını satın almak, kiralamak, ve kiraya vermek, yat işletmeciliğini yapmak, seyahat acentaları kurmak, Türk Hava Yolları ve diğer hava yollarının biletlerini satmak, turistik yerlerle turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar yada devlete ait arazi ve arsalar satın almak, kiralamak...