29 / 06 / 2024

haremlik selamlık finanskent

haremlik selamlık finanskent

Finanskent’te; Üç ay kadar önce site yönetimi sosyal tesislerde yer alan havuzun kullanımını karma ve ayrı saatler olarak ikiye ayırıyor.

Mersin'de 80 aileye 120 hektarlık arazi verildi!

Mersin'in Mut ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Selamlı GGT projesi kapsamında 80 aile 120 hektarlık alandan faydalanacak.

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Arnavutköy'deki tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa çıktı!

Osmanlı döneminde haremlik olarak kullanılan, dünyanın en havalı 40 semtinden biri seçilen Arnavutköy'de yer alan 100 yıllık tarihi köşk 34 milyon TL'ye satışa sunuldu.

Kıbrıslı Yalısı'nın haremlik bölümü ERa için kapılarını araladı!

Kıbrıslı Yalısı; orta kısımdaki Harem Bölümünün kapılarını; ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul için araladı. 

2002 yılında Reşat Paşa Konağı bankalara devredilmiş!

2002 yılında içinde bulunduğu mali sıkıntıdan çıkmaya çalışan Işıklar Holding, sahibi olduğu Kozyatağı'ndaki Reşat Paşa Konağı'nı Yapı Kredi Bankası'na, konağın selamlık binası ise İş Bankası'na devretmiş.

Torunlar 5. Levent satılık!

Torunlar 5. Levent satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Eyüp - Alibeyköy lokasyonunda hayata geçirilen proje Kiptaş Finanskent 2 arazisinde yükseliyor.

KİPTAŞ Finanskent 2 ertelendi, Torunlar ortak arıyor!

Torunlar GYO, KİPTAŞ ihalesinde aldığı 4 bin 188 konutluk Finanskent 2 projesine ortak arıyor. Mecidiyeköy Torun Center'da yaşanan asansör kazasından sonra yol haritası değişen Torunlar GYO, Finanskent 2'de satışlara ne zaman başlayacak?

Kibar Holding Finanskent'te otel yapacak!

KİBAR Holding, Finanskent'te bir iş oteli inşa etmeyi planlıyor. Otel yatırımına araziyi değerlendirmek amacıyla gireceklerini söyleyen Ali Kibar, "Otelin 4 veya 5 yıldızlı olmasını planlıyoruz, işletmeciliği uluslararası büyük bir zincire vereceğiz" diye

Resicon Gayrimenkul Finanskent 2, Nef 03 ve Nef 12'ye hizmet verecek!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı...

Yeni eğitim kampüslerinde mescit zorunlu olacak!

MEB’in, 33 ilin merkezinde bulunan liseleri şehir dışına taşıyacak eğitim kampüsleri projesinin 2. etabı da tamamlandı Yeni eğitim kampüsleri için seçilen projelerde harem selamlık tasarlanmış mekanlar dikkati çekti...

Finanskent 2. Etap ihalesi tamamlandı!

İstanbul’un en eski ve en değerli yerleşim merkezlerinden Eyüp - Alibeyköy’de inşaa edilecek KİPTAŞ Finanskent 2’nci Etap İnşaatı’nın ihale süreci tamamlandı...

Ahmet Ağa Konağı restorasyonla kente kazandırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metruk durumdaki tarihi Ahmet Ağa Konağı’nı (Harem – Selamlık) restorasyon çalışmalarıyla ayağa kaldırıyor

Finanskent satılık konutların tamamı tükendi!

Kiptaş Finanskent kapsamında konut satışları tamamlandı. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor...

haremlik selamlık finanskent Haberi

haremlik selamlık finanskent


Finanskent'te havuz kullanımı kadınlar için ayrı, erkekler için ayrı saatlerde veriliyor. Ancak sitede oturanlar karara itiraz ediyor.

Kendilerine sorulmadan bu kararın alındığını söylüyorlar. Bunun üzerine yönetim geri adım atıyor.

Ama bir hafta önce bir gece yarısı operasyonuyla bu kez havuzun camları siyah filmle kapatılmaya başlanıyor.

Bu operasyona tanık olan Finanskentliler tekrar ayaklanıyor.

Filmleri indiriyor ve yönetimle tartışıyorlar.

Bu kez site yönetimi havuz kullanımına dair bir anket yapıyor.

Yedi blokluk siteden sadece 282 kişinin katıldığı ankette karma saat isteyenler 200 kişi, ayrı saat isteyenler ise 82 kişi olarak çıkıyor.

Anket sonucunun yanına yönetim bir de açıklama iliştiriyor.  Harem selamlık diye bir uygulama olmadığını, bir karalama kampanyasıyla karşı karşıya kaldıklarını ve havuzda sadece haftada 16 saatin karma saat olmayacağının altı çiziliyor.

Ancak site sakinleri hem ankete inanmıyor hem de anketle bu...