06 / 05 / 2024

harita mühendisliği yarın butuk gun

harita mühendisliği yarın butuk gun

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, yarın gerçekleşecek başkanlık seçimlerine kilitlendi. Meslekte Birlik Grubu mesleğin sorunlarına çözüm bulmayı vaadediyor.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Altyapı Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsrüf Yaşar tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü sık sık benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim olup olmayacağını araştırıyor. Benzinde indirim müjdesi geldi: Yarın resmen değişiyor! Hemen fiyata bakın! Opet, BP, PO, Shell 22 Şubat 2023 fiyat listesi...

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Czs Statik Yapı Mühendisliği Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Abdulmutelip İpek tarafından kuruldu.

Samsung'dan Galaxy F23 müjdesi geldi! Yarın satışa sunuluyor! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Samsung, geçen sene tanıttığı Galaxy F22'nin ardından Galaxy F23'ün müjdesini verdi. Yarın satışa sunuluyor, işte 2022 fiyat listesi...

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Metafacade Cephe Sistem Mühendisliği Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Shamshod Abdualımov tarafından kuruldu.

Kalan Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalan Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çetin ve Serhat İldan ortaklığında kuruldu.

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Ceylan ve  Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

harita mühendisliği yarın butuk gun Haberi

harita mühendisliği yarın butuk gun


Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) için yarın büyük gün. Çünkü oda, siyasetten arınmış, meslek üyelerinin sorunlarına ve kendilerini tanıtmalarına yardımcı olmayı vaadeden Meslekte Birlik Grubu'nun da seçime katılmasıyla hareketli bir seçim geçirecek. Yönetimde olan Çağdaş Harita Mühendisleri Grubu'nun mesleğin sorunları ile ilgilenmediğini belirten Meslekte Birlik Grubu Başkanı Hüseyin Kurşun, harita mühendislerinin diğer meslek gruplarının alt dalı gibi gösterilmesinden şikayetçi olduklarını, bunun da HKMO'nun yetersiz çalışmalarından kaynaklandığının altını çizdi.


HARİTA MÜHENDİSİ ZORUNLULUĞU


Kurşun, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) ile yaptıkları görüşmelerde, harita mühendisliğinin temsil edilebilmesi için, bütün doğalgaz dağıtım kurumlarında harita mühendisi bulundurma zorunluluğu talep ettiklerini dile getirdi. Meslekte Birlik Gurubu olarak herhangi bir siyasi görüş olarak çıkmadıklarını...