26 / 05 / 2024

Harmancıkta kalınacak yerler

Harmancıkta kalınacak yerler

Bursa'nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık 'a, llıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındıracağı modern bir tesis kazandıracak.

Sinbo çay makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severler için paslanmaz çelik filtre sistemine  sahip Sinbo çay makinesi, hem ısıtıcı hemde çay makinesi olarak kullanılıyor. Sıcak tutma özelliği sayesinde çaylar hep aynı sıcaklıkta kalıyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler ? 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Kat malikleri için otopark kullanımı!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Apartmanımızda 8 daire, 6 adet araç park yeri var. 6 daire kendine yer seçmiş oraya park ediyor iki daire açıkta kalıyor. Ortak yer olarak kullanılan park yerinde nasıl bir çözüm bulabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Yapı Kayıt Belgesi kalıcı imar hakkı sağlar mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan imar barışı uygulaması tam gaz devam ediyor. Yapı Kayıt Belgesi başvuruları 31 Ekim'e kadar alınacak. Peki Yapı Kayıt Belgesi kalıcı imar hakkı sağlar mı?

Yüksekova'da planda konut olarak görülmeyen yerler taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar planında konut olarak görülmeyen yolda kalan yerler, çürük alanlar, yeni yere taşınacak. Metrekaresine göre site içinde evler vereceğiz" dedi.

Kenan Kalı: İzmir'e en az 30 üniversite yapılmalı!

İnsan vücudunun yaradılışından yola çıkarak, doktorluk yeteneğini inşaat sektöründe değerlendiren Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'in eğitim ve sağlıkta büyümesi gerektiğini söyledi.

Düzce'nin 5 yıllık imar planına ek yerler belirlenecek!

Düzce Belediyesi tarafından 5 yıllık imar planına dahil edilecek yerler Eylül ayı içinde yapılacak meclis toplantılarında gündeme alınacak.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Harmancık termal sularıyla turizm alanında kalkınacak!

Bursa'nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık 'a, llıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındıracağı modern bir tesis kazandıracak.

Kayınvalideden geline miras kalır mı?

Mirasçılıkta belli bir sıra bulunuyor ve mirasın kime kalacağı kimin hayatta olup olmadığına göre değişkenlik gösteriyor. Peki, kayınvalideden geline miras kalır mı? Kayınvalideden geline miras nasıl kalır?

Apartmanlarda ortak yerler nelerdir?

Ana gayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine "Ortak yerler" deniyor. Peki, apartmanlarda ortak yerler nelerdir? İşte apartmanlarda ortak yerler..

Apartmanda ortak yerler nelerdir?

Kat irtifakı veya kat mülkiyeti kurulmuş binalarda bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlere ortak yerler denir. Peki apartmanda ortak yerler nelerdir?

Ortak yerler nedir?

Ortak yerler, apartman sakinleri tarafından apartmanın müşterek olarak kullanılan yerlerine ortak yerler denir. Ortak yerler, 634 sayılı kat mülkiyeti kanununun ortak yerler bölümünde de yer alıyor..

Harmancıkta kalınacak yerler Haberi

Harmancıkta kalınacak yerler

Bursa'nın tüm ilçelerine hizmetlerini ulaştırarak kente değer katan Büyükşehir Belediyesi, Harmancık'a, llıcaksu mevkiindeki termal suların değerlendirilerek turizminin kalkındıracağı modern bir tesis kazandıracak 'Daha yaşanabilir ve daha sağlıklı bir kent'hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, bütünşehir yasasının ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde de hizmetlerini bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Reeep Altepe, Harmancık'ta Ilıcaksu mevkiindeki termal su bölgesinde incelemelerde bulundu. Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Harmancık Kaymakamı Hakan Engin ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının eşliğinde gerçekleştirilen incelemenin ardından bölgeye termal suların değerlendirileceği bir tesis kurulacağı belirtildi. 


TERMAL ZENGİNLİK 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın her alanda gelişimini ve kalkınmasını sağlarken bir yandan da yeni ilçelerde çalışmalarına devam ettiklerini hatırlatarak, "Dağ yöresinin güzel ilçesi Harmancık'ta,...