20 / 05 / 2024

Sinbo çay makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Sinbo çay makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Çay severler için paslanmaz çelik filtre sistemine  sahip Sinbo çay makinesi, hem ısıtıcı hemde çay makinesi olarak kullanılıyor. Sıcak tutma özelliği sayesinde çaylar hep aynı sıcaklıkta kalıyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler ? 



 Sinbo çay makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa da! 14 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli mutfak aletleri arasında yer alan ürünlerden biride çay makinesidir. Misafiri eksik olmayan ev hanımları ve ya çay tiryakisi olanların pratik bir şekilde çay hazırlamasını sağlıyor. Üstelik her daim sıcak tutarak.

ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Sinbo çay makinesi plastik gövde ve paslanmaz çelik filtre sistemine sahiptir. Bu tasarımı ile kullanım sırasında işlevsellik sağlar. 
  • Cihazın iki farklı kapağı vardır. Bu iki kapaklı tasarımı sayesinde hem ısıtıcı hem de çay makinesi olarak kullanım özelliği sergiliyor. 
  • Çay makinesinde aynı zamanda sıcak tutma özelliği bulunuyor. Bu özelliği sayesinde demlenen çay, istenilen süre boyunca sıcak bir şekilde bekletiliyor. 
  • Sinbo STM 5830 özellikleri ile hemen her alanda fonksiyonel bir kullanım avantajı sunuyor. Sinbo marka çay makinesi modeli, maksimum 1800 Watt güç ile çalışıyor. 
  • Makinenin toplam kapasitesi 2.4 litre olarak belirleniyor. Isıtıcı hazne kapasitesi 1.4 litre oluyor. Demlik haznesi ise 0.7 litre kapasiteye sahip. Geniş kapasitesi sayesinde ferah bir kullanım avantajı sunuyor. 
  • Sinbo marka çay makinesinin demlik haznesi şeffaf cam malzemeden elde ediliyor. Isıya dayanıklı cam malzeme, şık bir görünüm sergiliyor. Aynı zamanda cam demlik tasarımı sayesinde çayın anlık durumu kontrol ediliyor. 
  • Makinede toplam iki adet kapak yer alıyor. Bu ikili kapak tasarımı ile hem ısıtıcı hem de çay makinesi olarak kullanım özelliği elde ediliyor. 
     

Peki ürünün diğer özellikleri nedir ? İndirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor ? 

 


Geri Dön