28 / 04 / 2024

Grundig 4 Kat Dayanıklı Cam Demlikli Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig 4 Kat Dayanıklı Cam Demlikli Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig TM 6960 C Teanox 1650 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox, aynı anda hem çay makinesi hemde su ısıtıcısı olarak kullanılır.



Grundig 4 Kat Dayanıklı Cam Demlikli Çay Makinesi indirimli fiyatıyla Hepsi Burada da! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Ergonomik tasarıma sahip Grundig 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi,1650 Watt güç ile çalışarak her iki fonksiyonu bir arada yürütür. Sıcak tutan haznesi sayesinde hem çayınız hemde suyunuz daima sıcak olur.

Hem Çay Makinesi Hem Su Istıcısı

Grundig TM  6960 C Teanox 1650 W ınox çay makinesi, fonksiyon sahibi ürünlerden biri olarak karşımıza çıkar. Çalışma şekli ile mutfaklarda ev hanımlarına yardım eder. Grundig ınox çay makinesi ile çay yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu cihazı su ısıtıcısı olarak da kullanabilirsiniz. 

Sıcak Tutan Hazne ve Isıtma Fonksiyonu

Çayınızın suyu kaynama sıcaklığına ulaştığında cihazınız kendini kapatmaz. İkinci moduna geçerek çayınızın istediğiniz sürede sıcak kalmasına yardımcı olur. Paslanmaz çelikten imal edilmiş hazne hoş bir görünüm ile mutfağına şıklık katar.

Ergonomik Tasarım

360 derece dönen su ısıtıcısı tabanı kolay kullanım imkanı sunar. En alt kısmında kablo sarma bölümü yer alır. 220 V ile çalışan çay makineniz sağlam ve dayanıklı plastikten üretilmiş plastik kolu ile ergonomik bir tutuş sunar.

Geniş Demlik Kapasitesi

Demlik ve su ısıtıcısından oluşan Grundig TM  6960 C Teanox 1650 W ınox çay makinesinin demlik kapasitesi 1.7 L, demlik kapasitesi ise 0.7L’dir. Cihazın ölçüleri; derinlik 14.5 cm, genişlik 21.5 cm, yükseklik 33.5 cm şeklindedir.

Emniyetli Su Isıtıcınız

İhtiyaçlarınıza yanıt veren bu çay makinesi, aynı zamanda emniyetinizi sağlamak üzere geliştirilmiştir. Haznede ısıtmaya bağlı zamanla azalan suyu fark eder ve kendi kendine kapanarak güvenliğinizi sağlar. Alt kısmındaki elektrik gizli ısıtma elemanları içerdiğinden oldukça güvenli bir kullanım ortaya koyar.

Peki çay makinesinin kırılmaya karşı dayanıklılık özelliği nedir? 


Geri Dön