29 / 04 / 2024

harmony towers projesi

harmony towers projesi

EROĞLU Gayrimenkul'un Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projeleri fuarda tanıtılırken, özellikle bu projeleri Körfez bölgesindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Harmony Towers'da teslimler başladı! Mağaza ve dükkanlar satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Harmony Towers Bursa'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1 daireler 299 bin liradan satışa sunuluyor...

Harmony Towers'ın ticari birimlerinde de satış başladı!

Ticari alanlar da görücüye çıktı Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa ' da inşa edilen Harmony Towers ' ın rezidanslarının teslimatlarının yanında ticari birimlerinde de satış başladı...

Harmony Towers'da ticari birimler satışa çıktı!

Harmony Towers'da projesinde teslimler yapılıyor. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers'ta teslimatların yanı sıra ticari birimlerin de satışı başladı...

Bursa Harmony Towers'da teslimatlar başladı!

Rezidanslarda teslimatların başlamasının yanı sıra ticari birimlerin satışa çıkmasıyla site sakinlerini konforlu bir hayatın beklediği Harmony Towers'da, site sakinleri ayrıcalıklı bir yaşama adım atmanın mutluluğunu yaşıyor...

Harmony Towers’ta daireler 264 bin TL’den başlıyor!

Harmony Towers’ın örnek dairesi görücüye çıktı. Nilüfer’in yeni gelişim bölgesi olan Odunluk’ da 42 bin 663 metrekare alana inşa edilen Harmony Towers, eşsiz dağ manzarası ve alışveriş caddesiy­le doğayı ve konforu bir arada sunuyor...

Harmony Towers Uludağ manzarasına hakim!

EROĞLU Gayrimenkul'ün Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Uludağ manzarasıyla hayata geçirdiği Harmony Towers'ta teslimler Aralık 2013 tarihinde yapılacak. Kalan daireler 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Harmony Evleri Bursa 'da metrekaresi 2 bin 200 TL!

Eylül ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Harmony Evleri Bursa 'da yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 200 liradan başlıyor...

Harmony Towers Konutları Eylül'de teslim! Metrekaresi 2.200 TL!

Eylül'de teslim edilecek olan Harmony Towers Konutları 'nda satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Harmony Towers'ta metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Eroğlu Gayrimenkul’un 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers, Bursa’ya değer katıyor. Harmony Towers, banka kredisiz 48 ay vade imkanı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışta.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim!

Bursa Harmony Towers'da bayrama özel indirim fırsatı sunuluyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen dairelerin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

harmony towers projesi Haberi

harmony towers projesi

EROĞLU Gayrimenkul'un kentin yeni merkezi Seyrantepe'deki Skyland İstanbul ve Bursa'nın yeşil ilçelerinden Nilüfer'deki Harmony Towers projeleri fuarda tanıtılırken, özellikle bu projeleri Körfez bölgesindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Eroğlu Holding Yönetim Kumlu Başkanı Nurettin Eroğlu fuara ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: Cityscape Global yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çekmek için etkin bir platform. İç piyasada yaşadığımız dönemsel daralmalar nedeniyle yabancı yatırımlara ulaşabildiğimiz Cityscape Global gibi fuarlar büyük önem taşıyor. Biz de bu yıl üçüncü kez katıldığımız fuardan hedeflerimiz doğrultusunda ayrıldık"


Güneş