27 / 04 / 2024

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.



Kamuran Akbay Mimarlık tarafından tasarlanan Harmony City projesi, Kartal Atalar'da yıkım aşaması start aldı. Harmony City projesi kapsamında 400 konut, 20 ofis ve 10 dükkan içeren geniş bir kompleks sağlanacak.

Harmony City Projesi, Yüksek Mimar Kamuran Akbay'ın öncülüğünde modern yaşam sınırlarını zorlayan bir kentsel dönüşümü başlatarak şehre yeni bir soluk getiriyor.

Haberler.com'da yer alan detaylara göre, Projenin Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay, yıkımın başlamasıyla ilgili olarak, Harmony City'ın sadece bir kentsel dönüşüm projesi olmadığını aynı zamanda bir yaşam tarzı vaat ettiğine dikkati çekerek, "Modern mimari, konforlu yaşam ve ticaretin buluştuğu bu projede, şehre nefes aldıracak bir atmosfer yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

HARMONY CITY SOSYAL ALANLAR

Atalar Merkez'de yükselecek olan Harmony City projesi, 400 konut, 10 dükkan ve 20 ofis içeren geniş bir kompleks sunacak. Açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol sahaları, tenis kortları, sauna ve hamam gibi lüks özellikleri içinde barındıran Harmony City, 2026 Ocak tarihinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

Kamuran Akbay, projenin sadece binaları değil, bir yaşam tarzını inşa etmeyi hedeflediğini ifade ederek "Modern mimari, konforlu yaşam ve ticaretin uyumuyla oluşan bu projede, şehre heyecan verici bir dönüşüm yaşatacağız" dedi. Harmony City, estetik vizyonu ve liderliğiyle Kamuran Akbay tarafından şehre nefes aldıracak, göz kamaştırıcı bir projeye dönüşüyor. 

Yeni asgari ücrette son dakika! Haftanın ilk günlerinde belli olacak!

Özak GYO Maltepe'nin ruhsatı alındı! Maltepe'ye 458 yeni konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön