18 / 05 / 2024

harput okuma ve kültür evi açılış tarihi

harput okuma ve kültür evi açılış tarihi

Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Harput’ta inşaatı devam eden okuma ve kültür evinin tarihi mimariye uygun bir şekilde yapıldığını ve Haziran ayında tamamlamayı düşündüklerini söyledi...

Resmi Gazete yayımlandı! O illerde yaşayanlar dikkat! Binlerce kişinin sayaç okuma, fatura ve borç işlemleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlar işlemleri ertelendi.

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Yıkım İnşaat Nakliyat Metal  Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hasan Demirtaş Tarafından kuruldu.

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput 23 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Bozduman tarafından kuruldu.

Harput Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harput Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine İlaldı, Hasan Arda İlaldı ve Sekine İlaldı ortaklığında kuruldu.

Müteahhitlerin imar müsaade belgelerine 'okuma odası şartı' önerisi!

AVM’lere düşünülen kütüphanelerin sitelere de yapılması için öneri geldi. Buna göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek belediyeler site inşa edecek müteahhitlerin imar müsaade belgesine, sitenin büyüklüğüne göre bir okuma odası şartı koyacak.

TOKİ Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edecek! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Elazığ Harput'ta 150 konut inşa edeceğini açıkladı. Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, Harput sakinlerinin ilçeye daha fazla konut inşa edilmesini beklediğini belirtti...

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harput Grup İnşaat Elektrik Makina Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Suğrak tarafından kuruldu.

Harput’a 80 milyon TL’lk diyanet külliyesi!

Elazığ Harput’ta inşa edilmesi planlanan ve yaklaşık iki yıldır projelendirilen “Uluslararası Harput Diyanet Külliyesi” projesi hayata geçiriliyor. Toplam 8 bin 600 metrekarelik alana inşa edilecek külliyenin maliyetinin 80 milyon TL’yi bulması planlanıyor.

Elazığ Harput Kalesi restore edilecek!

Elazığ'da, Urartöneminden kalmular da Harput Kalesi'nin, Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle Fırat Üniversitesi eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölüömünce yürtülen ve yaklaşık 10 yıl sürmesi planlanan kazı ve restoran çalışmalarının ardından UNESCO D

Elazığ Harput Kalesi'nin restorasyonu 10 yıl sürecek!

Fırat Üniversitesi (FÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümünce yürütülen ve yaklaşık 10 yıl sürmesi planlanan restorasyon çalışmalarının ardından, Harput Kalesi'nin UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınması için başvuru yapılacak.

Harput Sara Hatun Sarayı yeniden mi inşa edilecek?

arput eski muhtarı Feyzi Kahraman, tarihi Harput Sarayı'nm gün ışığına çıkarılmasını ve yeniden inşa edilmesini istedi. Kahraman, "Sonra restorasyon planı yapılmalı" dedi.

Sayaç okuma bedeli nedir?

Sayaç okuma bedeli sayaç okuma maliyetlerini yansıtan ve Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği ve Elektrik Piyasası Tarifeler Yönetmeliği kapsamında belirlenen sayaç okuma bedeli nedir? Sayaç okuma bedeli ne kadar?

harput okuma ve kültür evi açılış tarihi Haberi

harput okuma ve kültür evi açılış tarihi


Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Harput’ta inşaatı devam eden okuma ve kültür evinin tarihi mimariye uygun bir şekilde yapıldığını ve Haziran ayında tamamlamayı düşündüklerini söyledi.


İl Özel İdare tarafından yapılan Harput Mahallesi’ndeki Harput Okuma ve Kültür Evi’nin inşaatı devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Özel Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Harput’a uzun yıllar hizmet edecek, Harput’un dokusuna ve mimarisine uygun bir yapı inşa ettiklerini söyledi. Bilginoğlu, "Şu anda inşaat aşamasında olan bu yapıyı Haziran ayında tamamlamayı düşünüyoruz. Harput'a yapılanlar tabii ki yeterli değil. Biz faaliyetlerimizi zamana yayarak, en hızlı şekilde projelerimizi ortaya koymaya çalışıyoruz. İl Özel İdaresi olarak, Harput'a yönelik hizmetlerimize ilk olarak altyapı çalışmalarıyla başladık. Sonrasında üst yapı çalışmalarına yöneldik. Amacımız, Harput'un tarihi yapısına uygun olarak...