01 / 05 / 2024

harran harita

harran harita

Harran ilçesine bu yıl yaklaşık 2 milyon turistin gelmesi hedefleniyor. Konik kubbeli evleri ve farklı mimarisinin yanı sıra ilk İslam üniversitesi kalıntılarının da bulunduğu ilçeyi her yıl yurtiçi Ve yurtdışından binlerce turist ziyaret ediyor.

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fimap Proje Ve Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fimap Proje Ve Harita Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hüseyin Mercan tarafından kuruldu.

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Yılmaz ve Deniz Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri Kanunu'nda değişiklik teklifi verildi!

TBMM Başkanlığı'na Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi verildi..

Emlak piyasasına sismik harita ayarı!

İnternete konulan yeni deprem haritası sistemi çökertti. AFAD’ın sitesinde halka açılan harita, yoğun ilgi sebebiyle yayından kaldırıldı. 

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza Harita Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazem Doğan ve Güray Balpınar ortaklığında kuruldu. 

Yılbay Mühendislik İnşaat Harita Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılbay Mühendislik İnşaat Harita Altyapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayar tarafından kuruldu. 

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özcan tarafından kuruldu. 

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salih Tapan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Akmira Harita İnşaat İş Makinaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmira Harita İnşaat İş Makinaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mervenur Kılıç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Feridun Çırağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Harita Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Kırçal tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

harran harita Haberi

harran harita

Dünyanın ilk yerleşim alanların biri olan tarihi Harran ilçesine bu yıl yaklaşık 2 milyon turistin gelmesi hedefleniyor. Konik kubbeli evleri ve farklı mimarisinin yanı sıra ilk İslam üniversitesi kalıntılarının da bulunduğu ilçeyi her yıl yurtiçi ve yurtdışından binlerce turist ziyaret ediyor. 


SİTE İNŞAAT YASAK 

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, ilçeyi yılda 800 bin civarında turistin ziyaret ettiğini söyledi. Son dönemlerde turist sayısında artış yaşandığını belirten Özyavuz, hedeflerinin bu yıl 2 milyon turisti ağırlamak olduğunu ifade etti. İlçenin tarihi dokusunun korunması konusunda çeşitli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Özyavuz, "Son dönemlerde ilçeyi beton yapılardan temizlemek için çalışmalar yapıyoruz. Sit alanında yapılmış bazı beton yapıları yıktık. Bunun yanında Harran'da mağdur kadınlara yönelik yapılacak 'Ekolojik Kadın Köyü'projesin i hayata geçirdik. Proje tamamlanırsa buraya gelecek turist sayısı...