06 / 05 / 2024

Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi

Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi

Almanya'dan Şanlıurfa'ya gelen aralarında siyasetçi, gazeteci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bulunduğu bir heyet, Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi'ni gezdi. Heyet, Tesisteki hastanede incelemede bulundu.

Şanlıurfa Harran imar onayı bekliyor!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinin imar planı Anıtlar Kurulu onayını bekliyor. Bölgede TOKİ projeleri be modern konutlar için yer açılmış olacak.

Şanlıurfa Harran'ın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Harran ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Harran prestij caddeye kavuştu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Alanya'daki konaklama tesislerinin envanteri çıkarılıyor!

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından eksikliği duyulan konaklama tesisleri bilgi envanterinin oluşturulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Harran'ın yolları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran ilçesinde devam eden asfaltlama çalışmasını denetleyen Başkan Çiftçi:" Harran'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesi hastane mi olacak?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi yerleşkesinin hastane yeri olarak tahsisine karar verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Harran'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran ilçesinde sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor.

Harran'ın konik kubbeli evlerine kış bakımı!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, farklı mimari yapılarıyla dikkati çeken 250 yıllık konik kubbeli evler, iklim şartlarından etkilenmemesi için belirli periyotlarla kış öncesi bakımdan geçiriliyor.

Şanlıurfa Harran'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Harran Belediyesi kaçak yapıyla mücadele çalışmaları kapsamında bazı yapılar için yıkım kararı çıkardı. İlçenin tarihi dokusunu korumaya devam ettiklerini belirten Özyavuz, şu bilgileri aktardı:

Almanya'dan gelen heyet Harran Konteynerkent'i inceledi!

Almanya'dan Şanlıurfa'ya gelen aralarında siyasetçi, gazeteci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bulunduğu bir heyet, Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi'ni gezdi. Heyet, Tesisteki hastanede incelemede bulundu.

Harran Kalesi'nde rekreasyon çalışmaları başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Harran'da gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor.

Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi Haberi

Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi

Almanya'dan Şanlıurfa'ya gelen aralarında siyasetçi, gazeteci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bulunduğu bir heyet, Harran Konteynerkent Konaklama Tesisi'ni gezdi. Heyet, Tesisteki hastanede incelemede...