02 / 05 / 2024

harry potter filmleri

harry potter filmleri

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL.

Komşularını çileden çıkarttı! Bina sakinleri çareyi evlerini satmakta buldu

İstanbul Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında iki kardeş evlerinin her odasına kurdukları ses düzenekleri ile komşularını çileden çıkarttı. Bina sakinleri ise çareyi evlerini satmakta buldu. İşte filmleri aratmayan o olay...

İşte 2023’te Netflix’in Türkiye’de yayımlayacağı filmler!

Netflix Türkiye, 2023’te yayımlayacağı filmleri duyurdu! İşte dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix’in yayımlayacağı filmler…

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Meghan Markle'nin 14.7 milyon dolarlık malikanesi!

Kocası Prens Harry ile İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle, 14.7 milyon dolarlık yeni evinde yeni yaşamına başladı.

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Prens Harry ve Meghan Markle ev aldı!

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

harry potter filmleri Haberi

harry potter filmleri

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL. De Vere House adlı evin bu kadar büyülü olmasının nedeni ise Harry Potter'ın doğduğu ev olması. Serinin filmlerinde bu bina Harry'nin doğduğu ve Voldemort'la ilk karşılaşmasını yaşadığı yer olarak kullanıldı.


Filmin ardından De Vere House bir anda İngiltere'nin en çok ziyaret edilen evi haline geldi. Adını 14'üncü yüzyıldan 17'nci yüzyıla kadar burada yaşayan de Vere ailesinden alan evin şimdiki sahipleri Jane Ranzetta ve eşi Tony Ortaçağ'dan kalan evde, resim odası, mutfak, temizlik odası, üç adet çift yatak odası, iki banyo ve bir de çatı katı mevcut. Tarihçilere göre Yedinci Henry de 1498 senesinde...