10 / 05 / 2024

Harş Yapı

Harş Yapı

Harş Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Remzi Şahinbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu

Yeni yılda vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! Zamları duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Türkiye, 2024’e zamla girecek. Yeni yılda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, MTV, çeşitli harçlar, araç muayene tutarı, Gelir Vergisi tarife dilimleri ve idari cezalar, ekim ayı sonundaki bir yıllık ortalama Yİ-ÜFE artışı kadar olan yeniden değerleme oranında zam yapılacak.

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!

Har Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Aydıntepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 32 adet konut yer alıyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Pasaport harçlarına son dakika zammı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, harçlara yapılan yüzde 50 seviyesindeki zamla belirlenen yeni tarifeler belli oldu. Bu doğrultuda, 6 aylık pasaport ücreti bin 43 Türk Lirası oldu.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Bayram harçlığı alacaklara müjde! 3000 TL verilecek!

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı ödemelerine dair de sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Yapı Kredi’den tam 500 TL harçlık! Ay sonuna kadar hesaplara yatacak!

Bankalar, farklı sektörlere yönelik kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, giyim sektöründe ilişkin hazırladığı kampanya kapsamında müşterilerine tam 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek! Tarih belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere bayram harçlığı olarak 1.000 TL verileceğini açıklamıştı. Peki 1.000 TL bayram harçlıkları ne zaman verilecek, tarih belli oldu mu? 

Üniversitelere 1420 TL bayram harçlığı! Üniversitelere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Üniversitelere verilecek olan bayram harçlığı gündemde yer alıyor. Bu konuya dair öğrenciler sorularını yöneltiyor. İşte detaylar!

PTT'den bugün bayram harçlıklarınızı alabilirsiniz! 2500 TL ödemeyi kaçırmayın!

Bayramın yaklaşmasıyla harçlık ödemelerine başlandı. Devlet harçlık ödemesi yapacak. Vatandaşlara 2500 TL harçlık verilecek. Başvurular PTT’den yapılacak. İşte harçlık ile ilgili tüm detaylar…

Aile Bakanlığı'ndan bayram müjdesi! Çocuklu ailelere 450 TL harçlık verilecek!

Bayram sürprizi! Çocuklu ailelere özel olarak 450 TL nakit harçlık veriyoruz. Başvurunuzu hemen yapın ve bu fırsatı kaçırmayın!

Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı başvurusu e devlet üzerinden yapılabilir mi?

Bayram yaklaşırken, bayram harçlığı gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Bayram harçlığı kimlere verilecek 2023? İşte detaylar!

1.000 TL bayram harçlığı verilecek! Başvuran alacak! Bayram harçlığı başvuru 2023!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bayram harçlığı kapsamında 1.000 TL'lik ödemelerin yapılacağına yönelik haberler gelmeye başladı. Peki bayram harçlığından kimler yararlanabilir? Bayram harçlığı kimlere verilecek? İşte detaylar...

Harş Yapı Haberi

Harş Yapı

Harş Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Remzi Şahinbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu. Harş Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Harş Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Pınar Mahallesi, Çamlıbel Caddesi,...