06 / 05 / 2024

Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi

Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile inşa edilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut bulunuyor. 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

Yeni yılda vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! Zamları duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Türkiye, 2024’e zamla girecek. Yeni yılda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, MTV, çeşitli harçlar, araç muayene tutarı, Gelir Vergisi tarife dilimleri ve idari cezalar, ekim ayı sonundaki bir yıllık ortalama Yİ-ÜFE artışı kadar olan yeniden değerleme oranında zam yapılacak.

Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi Nisan 2024'te teslim!

Har Teknik'in Tuzla Aydıntepe projesinde yer alan konutların teslimleri 2024 yılının Nisan ayında gerçekleştirilecek. İşte Har Teknik Tuzla Aydıntepe projesi ile ilgili detaylar...

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Tapu harçlarına zam geldi mi? 2023 Tapu harç ücretleri ne kadar oldu?

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasından sonra pek çok kalemde ödemeler artırıldı. Bu durumda, Tapu harç ücretleri zamlandı mı? sorusu da araştırılmaya başlandı. Peki, Tapu harcına zam geldi mi? 2023 Tapu harç ücretleri ne oldu?

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Çocuk sahibi aileler dikkat! Her ay harçlık gibi 350, 450, 550, 650 lira para verilecek!

Çocuklu ailelere müjde gibi müjde resmen geldi! Aile Bakanlığı, çocuklu ailelere her ay para verecek! 1-2 çocuğa 350, 3 çocuğa 450 lira, 4 çocuklu hanelere 550 lira, 5 ve daha fazla çocuklu hanelere 650 lira verilecek. İşte ayrıntılar...

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Ekonomik krizin vurduğu bir  çok ailenin çocuklarına yönelik yapılacak belediye kantin desteğinden binlerce çocuğun yararlandırılması amaçlanıyor.  Çocuklarına beslenme koymakta sıkıntı yaşayan ailelere neden aldıracak çalışma kapsamında öğrenciler her ay 330 TL’lik kantin desteği alacak. Peki hangi

Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi Haberi

Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.


Eroğlu, Gümüşhane Belediyesi tarafından eski Atatürk Stadı alanında, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksine ek olarak hazırlanan Gençlik Park Projesi inşaatını gezdi.


Belediye Başkanı Ercan Çimen'den projeye ilişkin bilgi alan Bakan Eroğlu, daha sonra DSİ'nin yürüttüğü Harşit Çayı Dere Islahı Projesi'ne ek olarak belediye tarafından uygulanan Harşit Çayı Kanalizasyon Hattı Projesi'nin Karşıyaka Mahallesi'ndeki çalışmalarını da inceledi.


Veysel Eroğlu, burada yaptığı açıklamada, çalışma sayesinde Harşit Çayı etrafında muhteşem yeni alanlar oluşacağını belirterek, "Bu çay Gümüşhane için bir gerdanlık şeklinde olacak. Burası için ne masraf gerekiyorsa yapıyoruz. Milletvekillerimizin, belediye başkanımızın sıkı takibi sonucu projeyi devam ettiriyoruz" dedi.


Projenin hayata geçmesi...