23 / 07 / 2024

Harun Demirhan

Harun Demirhan

Este Duru İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Göktaş, Harun Demirhan, Serkan Yılmaz ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi'nde kuruldu.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Harun Yap İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Harun Hanne Moreno Kimdir? Harun Hanne Moreno evli mi?

Harun Hanne Moreno kimdir? Harun Hanne Moreno’nun mesleği nedir? Harun Hanne Moreno eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Harun İnan İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun İnan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Demirhan tarafından kuruldu.

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harun Nakliye Gıda Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kurt tarafından kuruldu.

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100  bin TL sermaye bedeli ile Alper Şen ve Serkan Demirhan tarafından kuruldu.

Konkordato kararı aldıran Harun Çoban kayıplara karıştı!

Bursa'da hurda ticareti yanında demir, çelik, inşaat, gıda, kimya gibi birçok sektörde iş yapan firmanın sahibi Harun Çoban, konkordato kararından sonra kayıplara karıştı...

Harun Demirhan Haberi

Harun Demirhan

Este Duru İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Göktaş, Harun Demirhan, Serkan Yılmaz ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Atalar Caddesi'nde kuruldu. 


Este Duru İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT a) Şirket inşaat ile ilgili her türlü müteahhitlik, mimarlık, mühendislik, proje ve kontrollük, teknik mühendislik, inşaatçılık ve taşeronluk işleri yapmak, yaptırmak, Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. b) Şirket konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında binalar, endüstri tesisleri, spor tesisleri, garajlar, gibi her türlü alt yapı,...