16 / 05 / 2024

Harun Ergün İnegöl Müteahhitler Derneği

Harun Ergün İnegöl Müteahhitler Derneği

İnegöl Müteahhitler Derneği’nde, Kurucu Başkan Fahrettin Baykan’ın aday olmadığı kongrede, başkanlığa oy birliği ile Harun Ergün getirildi.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Çiftçiler dikkat! Ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bursa'nın İnegöl ve Bilecik'in Bozüyük ilçelerinde kırsal mahallelerde yağlık ayçiçeği ekimi yapan çiftçiler, hasada başladı. Peki ayçiçek bugün hangi borsada kaç liradan satılıyor? Son dakiak ayçiçek alım fiyatı ne kadar oldu? İşte ayçiçek 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Ergün Turan koltuğunu Ömer Bulut'a devretti!

2014 yılından itibaren TOKİ'de başkanlık görevini yürüten Ergün Turan, yerini Ömer Bulut’a devretti...

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Nidapark Ayyıldız, Ergün Mimarlık Autodesk Revit ile fark yaratıyor!

Ergün Mimarlık, bilgisayar destekli tasarım konularında komple çözümler sunan ve Autodesk’in Gold Partner’i konumunda yer alan Yazılım3D tarafından düzenlenen “Autodesk Revit ile Daha İleriye! – İstanbul” buluşmasının ‘Başarı Hikayesi’ bölümünde fark yaratan projesini anlattı...

Harun Ergün İnegöl Müteahhitler Derneği Haberi

Harun Ergün İnegöl Müteahhitler Derneği

Okyanus Koleji’nde gerçekleştirilen kongrede, pan başkanlığını Mehmet Baştürk yaptı. Görevi devreden Eski Başkan Fahrettin Baykan yaptığı konuşmada;


 “Gönül rahatlığı ile buradan ayrılıyorum. Yeni Başkan ve yöneticileri kutluyorum. Çok güçlü bir yönetim oluşturulmuş. Derneğin kuruluşundan bugüne kadar 6 yıl 2 ay oldu. Bu süreçte çok güzel işler yaptık. Belirli bir başarıya ulaştık ama eğer bir başarı varsa o başarı değerli yönetici arkadaşlarımın ve üyelerimizin başarısıdır. 


Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yönetimin her zaman yanında olacağız. Zaten birçok konuyu daha önce yönetimde yer alan Harun kardeşimiz ve diğer arkadaşlarımızla birlikte çözüme kavuşturuyorduk. 


Çok çalışkan arkadaşlarımız göreve geldiler. 6 yıllık süreç içerisinde bize destek olan herkese çok teşekkür ederim. Güzel günlerimiz geçti. Hakkınızı helal edin. Artık bundan sonra Okyanus Koleji’nde olmam gerekiyor. 

1 yıldır buradayım,...