17 / 05 / 2024

Harun Karacan kim

Harun Karacan kim

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koydu. Peki Harun Karacan kimdir? İşte Harun Karacan'ın biyografisi...

Harun Karacan, Eskişehir'deki Şehir Hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 71 Evler Mahallesi’nde devam eden Şehir Hastanesi inşaatını gezdi.

Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi açılıyor!

Bandırma'da bir döneme tanıklık eden Eski Belediye Binası, yepyeni işleviyle hizmete giriyor. Bandırma Harun Karacan Gençlik Merkezi bugün saat 16:00'da açılıyor.

Eskişehir Çifteler doğalgaza kavuştu!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

Eskişehir'e yeni park yapılacak!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 'Muttalıp'ta bir metrekare arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı'na bağışlayacağım' ifadesine Büyükerşen'den cevap geldi.

Yılmaz Büyükerşen: Sazova'daki arazi bana verilsin Şehitler Parkı yapayım!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen AK Parti Milletvekili Harun Karacan’ın, ‘Muttalip’te 1 metre dahi arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı’na hediye edeceğim’ sözüne yanıt verdi.

Harun Karacan 'Muttalip'te araziler var' iddiasını yanıtladı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, 1/25 binlik planlar konusunda da Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e sert tepki gösterdi.

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Harun Karacan kim Haberi

Harun Karacan kim

Harun Karacan kimdir?

1966 yılında Eskişehir’de doğan Harun Karacan, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesidir.


Yanı sıra, Karacan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 1990’lı yılların başında babası Ali Karacan’dan devralarak şirketin kurumsallaşma sürecini tamamlamıştır.


Akaryakıt istasyonu ile başlayan büyüme süreci, Türkiye’nin önde gelen enerji markaları ile gerçekleştirilen yakın işbirliği ile büyük bir ivme kazandı. Her yıl artan istasyon sayısı ile birlikte Karacan Grup, bölgenin akaryakıt sektöründeki lider kurumlardan biri haline geldi.


Ayrıca Eskişehir’den yeni bir marka çıkarma hedefi doğrultusunda yakın zamanda Laçin markası ile maden suyu sektörüne de adım attı.


Harun Karacan iş yaşamındaki başarılarının yanı sıra, birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda üst düzey yöneticilik görevi üstlendi; çok sayıda sosyal sorumluluk projesine imza attı. İnsan ilişkilerindeki pozitif...