30 / 04 / 2024

Harvard Business Review Dergisi

Harvard Business Review Dergisi

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

AND Ofis Kozyatağı projesi Ekim'de açılacak!

Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından düzenlenen “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliğinde konuşan Usta, zamanın ilerisinde bir ofis projesi olarak tasarlanan AND’nin Ekim ayında açılacağını söyledi.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Harvard, Atlas Halı'yı en iyi başarı hikayelerinden biri seçti!

Harvard Business Review , 2014 yılının ''En iyi Makalaler''ini, 'Özel Koleksiyon' sayısında yayınladı. Makalalerde, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'na da yer veriliyor.

Ramadan Kumova: Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez!

Dünyanın saygın yayınlarından Harvard Business Review'ın öncülüğünde düzenlenen 'Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları' etkinliği bugün İstanbul'da başladı. Ramadan Kumova:" Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez." dedi.

Ramadan Kumova: Dünyanın yeni ofis yönelimi Mutlu Ofisler!

Dünyanın en saygın yayınlarından Harvard Business Review’ın öncülüğünde düzenlenen ‘Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları’ etkinliği bugün İstanbul’da başladı.Ramadan Kumova konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Harvard Business School Türkiye'de ofis açacak!

Dünyada 8'inci global ofisini açmak için seçtiği Türkiye'de İstanbul Araştırma Merkezi'ni faaliyete geçiren Amerika’nın ve dünyanın en seçkin eğitim kurumlarından Harvard Business School, çalışmalarına hız verdi...

Varyap Hollandalı Tias Nimbas Business School öğrencilerini ağırladı!

Dünyanın En İyi Mimari Projesi Ödülü'nün sahibi Varyap, genel merkezinde Hollandalı Tias Nimbas Business School öğrencilerini ağırladı. Gayrimenkul alanında yüksek lisans yapan öğrenciler Varyap Meridian projesini yakından inceleme fırsatı buldu.

Elite World Business Hotel TUROB'un geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı!

Elite World Business Hotel, geçtiğimiz gün TUROB geleneksel öğle yemeğine ev sahipliği yaptı. Turizm sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra, etkinliğe İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı

Eclipse Maslak Business'ta yatay mimari ve teknoloji buluşuyor!

Eclipse Maslak Business, iş ve finans dünyasının merkezi Maslak’ta köprü bağlantılarına, metroya ve şehrin 7/24 canlı merkezlerine yakınlığıyla güçlü bir konuma sahip. Eclipse Maslak Business'ta yatay mimari ve teknoloji buluşuyor.

Harvard Business Review Dergisi Haberi

Harvard Business Review Dergisi

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Türkiye'nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower, gelecekte yaygınlaşacak ofis modelleri, işgücünü yeniden biçimlendirecek yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu. 


Konuyla ilgili sunum gerçekleştiren Allianz Türkiye iç iletişim Müdürü Özlem Özer ve Strateji Ofisi Analisti Sümer Uysal odağa insanı alarak yapılan değişim yönetimi, çift yönlü simetrik iletişimi destekleyen iç iletişim planı ve tüm fonksiyonların işbirliği ile yürütülen taşınma sürecini anlattı. Allianz Türkiye'nin, Allianz Tower yatırımıyla çalışanlarının da yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bir adım gerçekleştirildiğine dikkat...