05 / 05 / 2024

HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Atiye Residence

HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Atiye Residence

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Kağıthane Atiye Residence ev fiyatları!

HAS-DBN Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kağıthane Atiye Residence ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar çıkıyor. Projede teslimlerin yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Has DBN Atiye Residence fiyatları 2017!

17 katlı tek blok şeklinde tasarlanan Atiye Residence projesi 2 oda 1 salon şeklinde toplam 108 daireden meydana geliyor. İşte Has DBN Atiye Residence fiyatları 2017..

Atiye Residence Kağıthane lokasyon!

Kağıthane Atiye Residence projesinde yüzde 80 peşin ödemelerde 0,90 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. Proje HAS-DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Atiye Residence teslim tarihi!

HAS-DBN Yatırm Ortaklığı tarafından inşa edilen Atiye Residence İstanbul Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Dairelerin teslim tarihi haberimizde yer alıyor..

Atiye Residence bayram kampanyası!

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Atiye Residence bayram kampanyası başlattı. Projede kampanya 15 Temmuz'a kadar geçerli olacak.

Kağıthane Has Bahçe Evleri satışa çıktı! 450 bin TL'ye!

Genyap- Bau Tim- Özma İnşaat iş birliği Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 138 konuttan oluşan Has Bahçe Evleri'nde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Meriç, Sinan Toprak, Hanbek Akyiğit ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Kısmet Sokak'ta kuruldu.

Has Metal, Ankara'da inşaat projeleriyle öne çıkıyor!

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Türkmen İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Silivri, Büyükkılıçlı Köyü Tiryol Sokak 'ta kuruldu.

Kadir Has Üniversitesi gayrimenkul sertifika programı düzenliyor!

Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi Sürecinde Hukuk, Finansman, Değerleme ve Enerji Etkin Binalar Sertifika Programı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Betül Akyürek Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü oldu!

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Atiye Residence Haberi

HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Atiye Residence

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor.  


Has Metal Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Bekâr, DBN Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ayhan ve HAS – DBN Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüş’ün katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de...