06 / 05 / 2024

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

AÜ Mimarlık Fakültesi'nde Evin Halleri konferansı düzenlendi!

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü, "Evin Hâlleri" adlı bir konferans düzenledi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Lale Özgenel'in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, Mühendislik Fakültesi Seminer Salonunda yapıldı.

Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisi 3 Kasım'da!

Has Mimarlık yapıtlarıyla kurgulanmış görsel-işitseldeneyim Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisinin açılışı 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 17:00'de açılacak.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Anadolu 34 İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu 34 İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Besim Börekçi, Mehmet Vesim Ezer, Zeki Esenboğa ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

GAÜ'nün mimarlık seminerleri devam ediyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Zafer Akdemir’in “Anadolu Geleneksel Evleri ve Kapadokya” üzerine yaptığı sunum Girne Amerikan Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Caner Cambaz Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Caner Cambaz tarafından 50 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Anadolu Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Dalmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi Haberi

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi

Tarkett tarafından düzenlenen “Healtcare International Event” kapsamında, 16-17-18 Haziran 2014 günleri Paris'te düzenlenen Uluslararası Sağlık Etkinliği, çok sayıda sağlık mimarı ve işvereni bir araya getirdi. Etkinlikte, “en iyi uygulamalar” kapsamında sunulan üç hastane projesinden biri, Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) hastanesi idi. Projenin sunumu, HAS Mimarlık kurucu ortağı Ayşe Hasol Erktin tarafından yapıldı. Etkinlik kapsamında diğer projeler ise Dubai’deki Al Jalila Chidren’s Speciality Hospital,  ile Monaco’daki Princesse Grace Hastanesi oldu.


HAS Mimarlık’ın Anadolu Sağlık Merkezi hastanesi aralarında Estonya, Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda, Belçika, İngiltere, Amerika, Litvanya, Letonya, Suudi Arabistan, Polonya, Macaristan, Güney Afrika, Kanada’dan gelmiş uzmanların da bulunduğu 130 izleyici tarafından beğeniyle karşılandı.


Healthcare International etkinliğinde, ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesinin dünyada “en iyi örnekler” arasında sunulan üç projeden biri olarak seçilmesinin, yalnız...