06 / 05 / 2024

HAS Mimarlık sağlık merkezi

HAS Mimarlık sağlık merkezi

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Mühendislik Mimarlık İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Yusuf Turgut tarafından kuruldu.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Mühendislik ve mimarlık mezunu gençlerin istihdama katılım sağlanması için önerge verildi!

Ülkemizde mühendislik, mimarlık ve ilgili alanlardan mezun olan gençlerin istihdam süreçlerine katılımının sağlanması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla önerge verildi.

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mpm Mimarlık İnşaat Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Özkılıç ve Zülfü Özkılıç tarafından kuruldu.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi kuruldu!

Ats Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat İş Sağlığı Ve Güvenliği Ve Asbest Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Hayrettin Ataş tarafından kuruldu.

RSG İç Mimarlık'tan hastaneler için sağlıklı tasarım önerileri!

RSG İç Mimarlık, sağlık yapılarının iç mekan tasarımlarında rahatlık ve konfor hissettiren dinamikler yaratarak, danışanlara stresle baş edebilme gücü veren olumlu etkileşim alanları oluşturuyor.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

MSB Gayrimenkul Eğitim Sağlık İnşaat Turizm Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSB Gayrimenkul Eğitim Sağlık İnşaat Turizm Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burcu Hakcan tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Beylikdüzü, Beykent Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Sağlık Yapıları paneli 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü Seranit Grup sponsorluğunda, “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

HAS Mimarlık sağlık merkezi Haberi

HAS Mimarlık sağlık merkezi

Tarkett tarafından düzenlenen “Healtcare International Event” kapsamında, 16-17-18 Haziran 2014 günleri Paris'te düzenlenen Uluslararası Sağlık Etkinliği, çok sayıda sağlık mimarı ve işvereni bir araya getirdi. Etkinlikte, “en iyi uygulamalar” kapsamında sunulan üç hastane projesinden biri, Anadolu Sağlık Merkezi (ASM) hastanesi idi. Projenin sunumu, HAS Mimarlık kurucu ortağı Ayşe Hasol Erktin tarafından yapıldı. Etkinlik kapsamında diğer projeler ise Dubai’deki Al Jalila Chidren’s Speciality Hospital,  ile Monaco’daki Princesse Grace Hastanesi oldu.


HAS Mimarlık’ın Anadolu Sağlık Merkezi hastanesi aralarında Estonya, Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda, Belçika, İngiltere, Amerika, Litvanya, Letonya, Suudi Arabistan, Polonya, Macaristan, Güney Afrika, Kanada’dan gelmiş uzmanların da bulunduğu 130 izleyici tarafından beğeniyle karşılandı.


Healthcare International etkinliğinde, ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesinin dünyada “en iyi örnekler” arasında sunulan üç projeden biri olarak seçilmesinin, yalnız...