01 / 05 / 2024

has mimarlık şişli central projesi

has mimarlık şişli central projesi

Has Mimarlık, İstanbul Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'ni dönüştürmek üzere proje geliştirdi. 400 bin metrekare inşaat alanına yayılan konut-ofis-günlük alışveriş karma kullanımı sayesinde bulunduğu noktanın prestijine uyum sağlayacak.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profia Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Hattaboğlu tarafından kuruldu.

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Simay Ercanoğlu tarafından kuruldu.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

21a İnteriors İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuvana Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toumak Company Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Touraj Toumak tarafından kuruldu.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Ecoyön Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecoyön Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dea Bilto ve Tarık Bilto ortaklığında kuruldu. 

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Grey Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Şeref Turan tarafından kuruldu.

Kuca Design İç Mimarlık Uygulama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuca Design İç Mimarlık Uygulama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Burak Asker tarafından kuruldu.

has mimarlık şişli central projesi Haberi

has mimarlık şişli central projesi

Has Mimarlık, İstanbul Zincirlikuyu'da konumlanan Kore Şehitleri Caddesi'ni dönüştürmek üzere proje geliştirdi. Has Mimarlık Ortağı Ayşe Hasol Erktin, projeyi, ofis merkezinin yer aldığı bölgedeki binaların eskiliğinden yola çıkarak geliştirdiklerini belirtiyor. 


Erktin, "Dönüşüme örnek olmasını hedeflediğimiz bir proje hazırlayıp Şişli Belediyesi'ne sunduk. Belediye yetkilileri projemizi Akfen'e sunmuş. Projeyi beğenip sahiplenen Akfen de Sampaş'ı da projeye katarak dönüşüm konusunda çalışmalara başladı" diyor. 


Sampaş'ın bölgedeki binalarda yaşayan maliklerle dönüşüm yapmak üzere görüşmelere başladığını söyleyen Ayşe Hasol Erktin, maliklerle anlaşma imzalanması halinde projenin hayat bulacağını vurguladı. Erktin, Türkiye'de kentsel dönüşüme yeni bir model kazandırılması amacıyla bütün ilgililerin katılımıyla başlatılan bu projenin, mülk sahipleri, belediye, yatırımcı, mimar ve mühendislerin ortak aklıyla hayat bulacağını söylüyor. 


İstanbul'un yeni gelişim alanı olan Levent-Maslak hattının başlangıç noktasındaki mahalledeki bütün binaların yenilenmesiyle...