03 / 05 / 2024

Has Şirketler Oto World Asya projesi

Has Şirketler Oto World Asya projesi

Oto World Asya ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Pendik Oto World metrekare birim fiyatı 3 bin 600 TL'den başlıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Pendik Oto World Asya fiyatları!

Oto World Asya projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 270 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor. İşte Pendik Oto World Asya fiyatları...

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya'da satışlar devam ediyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Has İnşaat Oto World Asya satılık!

Has İnşaat Oto World Asya satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlarken, satılık dükkan büyüklükleri ise 200 metrekareden başlıyor. Projede teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek.

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Oto World Asya telefon!

Pendik Oto World Asya telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlangıç gösteren proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Has Şirketler Oto World Asya projesi Haberi

Has Şirketler Oto World Asya projesi


İstanbul Anadolu yakasının tek Oto AVM'si Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu tarafından inşa ediliyor. Has Şirketler Oto World Asya projesi İstanbul Pendik ilçesinde yükseliyor.


Oto World Asya ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Pendik Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor. Oto World Asya satış fiyatı metrekare olarak 3 bin 600 TL'den başlıyor.


Oto World Asya Pendik projesinde oto aksesuar dükkanları, sigorta acenteleri, bankalar, oto kuaförleri, trafik müşavirleri, restoran ve cafe gibi alanlar yer almaktadır.


Oto World Asya ne zaman teslim?


Oto World Asya ne zaman teslim sorusu 2014 yılının Aralık ayı olarak yanıt buluyor. Pendik Oto World Asya ödeme koşulları dahilinde banka kredisi kullanılabiliyor ya da firma bünyesinde ödemeler yapılabiliyor.


22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde...