06 / 05 / 2024

Hasan Alan gaziantep

Hasan Alan gaziantep

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan kimdir? Hasan Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Alan, ne zamandan beri Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Akfen GYO Novotel ve Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı. 

Hasan Alan gaziantep Haberi

Hasan Alan gaziantep

Hasan Alan kimdir?

1973 yılında Malatya’da doğan Hasan ALAN, İlk Orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra 1996 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1997 yılından 2001 yılına kadar İskenderun Demir Çelik Fabrikasında meslek hayatını sürdürüp, 2001 yılında İskenderun Demir Çelik Fabrikasının özelleşmesi neticesinde Mülga Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde göreve başladı. 


Görev süresinde Proje Şube Müdürlüğü ve Yapım Şube Müdürlüğü görevlerine vekalet etti. 09.01.2015 tarihinde Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başladı. 


Hasan ALAN evli ve iki çocuk babasıdır.


E-Posta adresi: [email protected]


Gaziantep'teki TCDD arazisi için düğmeye...