16 / 05 / 2024

Hasan Ant

Hasan Ant

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ant ve Rasim Ant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dereiçi Sokak'ta kuruldu.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ant ve Rasim Ant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dereiçi Sokak'ta kuruldu.

Ant Yapı'nın acı günü! Fatma Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Hüsnü Yılmaz'ın annesi, Fatma Yılmaz vefat etti. Fatma Yılmaz'ın cenazesi bugün kaldırılacak.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da açıldı.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye bedeli ile açıldı.

Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya'dan ayrıldı!

ÇBS Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya Genel Müdürü Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya' dan ayrıldı.

Ant Teras metrekare fiyatı 5 bin dolardan başlıyor!

Henüz satışa sunulmayan Ant Teras projesinde yer alan konutların metrekaresinin 5 bin dolardan başlaması planlanıyor....

Ali Ağaoğlu plakasını Hasan Özkan'a kaptırdı!

Her aracının plakası AGA 61olan Ali Ağaoğlu, bi plakasını ünlü milli basketbolcu Hasan Özkan'a kaptırdı...

Hasan Sever: Konutta faizler düştü, Newista'da satışlar hızlandı!

Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever; Faizler düştü, satışlar hızlandı. Esenyurt’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesi arasında yaşanan imar sorununun sona ermesi ile birlikte bölge hareketlendi, dedi...

Ant Riva Beykoz 55 soruda mercek altında! 674 bin dolara!

Ant Yapı tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Ant Riva projesinin ayrıntılarına 55 soruda ışık tutuldu...

Ant Yapı’dan 500 milyon dolarlık 3 yeni proje geliyor!

2013’ün ilk çeyreğinde yatırım maliyeti 500 milyon dolar olan 3 yeni projeye başlayacaklarını söyleyen Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Beylerbeyi’nde villa, Çamlıca’da konut-ofis, Basın Ekspres Yolu’nda ise ofis-rezidans yapacaklarını dedi...

Ant Riva Evleri Beykoz'da 642 bin dolardan başlıyor!

Beykoz Riva'da yer alan Ant Riva Evleri'nde kalan son 15 konutun satışları 642 bin dolar ile 943 bin dolar arasında değişen fiyatlarla yapılıyor...

Hasan Ant Haberi

Hasan Ant

C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ant ve Rasim Ant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dereiçi Sokak'ta kuruldu. 


C5 İnşaat Harfiyat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT  1.  Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2.  Yurt içi veya Yurt dışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti sunmak mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak,  perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif  dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, keşif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en geniş anlamda yapı gayrimenkul danışmanlık hizmetinin sunulması. Veya...