09 / 05 / 2024

Hasan Arslan özgeçmiş

Hasan Arslan özgeçmiş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Hasan Arslan kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Kamuya ait gayrimenkuller kiraya verilebilir mi?

Denetçi, CPA, MBA Ahmet Arslan, Dünya Gazetesi'nde kamuya ait gayrimenkullerin bedelsiz kiraya verilmesini kaleme aldı. İşte Ahmet Arslan'ın 'Kamuya ait taşınmazlar pazarlık usulüyle kiraya verilebilir mi bedelsiz olarak tahsis edilebilir mi?' başlıklı yazısı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Kilis'te inşaat sektörü canlanıyor!

İnşaatçılar Haritacılar Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlar Derneği Başkanı Hasan Arslan, Kilis'te inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, inşaat sektörünün hareketlendiğini vurguladı...

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

Hasan Arslan özgeçmiş Haberi

Hasan Arslan özgeçmiş

Hasan Arslan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan oldu. Peki AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan kimdir? 


Hasan Arslan biyografi...

Hasan Arslan, 1967 Ağrı doğumlu. Hasan Arslan, İlk, orta ve lise tahsilini Ağrı'da tamamladı. Hasan Arslan 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı oldu.


Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Enstitüsü Bölümünü ve A.Ü İşletme Fakültesini bitirdi. 


Mezuniyetinin ardından yine Ağrı'da görev yapan Hasan Arslan, Ağrı Sağlık Meslek Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı.1998-2006 yılları arasında Atatürk Üniversitesi Ağrı Sağlık Yüksekokulunda Akademisyen olarak çalışan Hasan Arslan, Ağrı ilinde sendika çalışmaları yaparak Memur-Sen Ağrı İl Başkanlığı görevinde bulundu.


Evli ve 3 çocuk babası...