18 / 07 / 2024

Hasan Arslan projeleri

Hasan Arslan projeleri

Yerel seçimlerin ardından görevinde 100. gününü dolduran Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “5 yılsonunda belki gelirim belki gelmem; ancak devredeceğim kişiye sorunsuz bir belediye bırakmak istiyorum” dedi

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntech Mühendislik Yalıtım Mekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Darbe girişimi dev projeleri engelleyemedi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hayata geçirilen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, darbe girişiminin projeleri engelleyemediğini, yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Kilis'te inşaat sektörü canlanıyor!

İnşaatçılar Haritacılar Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlar Derneği Başkanı Hasan Arslan, Kilis'te inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, inşaat sektörünün hareketlendiğini vurguladı...

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

Feyzullah Yetkin'den Hasan Can'a ziyaret!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetkin, YDA inşaat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ve beraberindekiler Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Hasan Arslan projeleri Haberi

Hasan Arslan projeleri


Yerel seçimlerin ardından görevinde 100. gününü dolduran Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “5 yılsonunda belki gelirim belki gelmem; ancak devredeceğim kişiye sorunsuz bir belediye bırakmak istiyorum” dedi


29 Mart 2014'teki yerel seçimlerde göreve gelen yeni belediye başkanları, koltuktaki 100. günlerini doldurdu. Peki, Başkanlar; 100 günde ilçelerinde neler yaptılar? Hangi hizmet ve çalışmalara imza attılar? Yeni plan ve projeleri neler? Yenigün, başkanlara 100 günlerini sordu. İlk durağımız Çiğli Belediyesi... CHP'li Başkan Hasan Arslan, 100 günü dolu dolu geçirdiklerini, ilk etapta biriken borçları temizlemek için çalıştıklarını ve bu sorunu çözdüklerini belirterek, “Çiğli Belediyesi'nde artık sistem, hizmete ve yatırıma endeksli şekilde işliyor. Herkese güven veren bir Çiğli Belediyesi var. Çiğli halkıyla 24 saat birlikteyim. 5 yılda Çiğli'ye hizmet yağdıracağız” dedi. İşte Başkan Arslan'ın...